2777
2789
عنوان

لوازم ارایشی

122 بازدید | 15 پست

خب بیاین بگین لوازم ارایشی چچی بخرم من اصلا نمدونم پرایمر وایناچیه فقط یه کرم میدونم اونم یه جوری میشن میزنم...رژلب وریمل وایناروهم بگین مارکشو..عروسی میرم یادندارم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چیکارکنم.اینکه کرم میخرم اصلا روپوستم قشنگ نیس ازکجابایدتشخیص بدم یامارک شناسیم صفره.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی قیمت گرون نباشه ولی خب مارک وسایلاهم افتضاح نباشه نرمال باشه

اگه همیسه ارایش میکنی 

پرایمر مک بگیر

با کرم پودر دایسیل یا مک یا دوسه اینا قیمت مناسبن

رژ لب پالت بگیر به صرف تره 

ریمل دوسه خ خوبه یا مک

پنکک مک

خط چشم پاریس لامصب عشقع

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

ببین گلم من بهت میگم چطور بزن

اول صورتتو خوب تمیز کن بعد اگه پرایمر نداری مرطوب کننده بزن به صورتت کرم پودر بگیری بهتره برای کرمپودر زدن از پد به صورت ضربه ای بزن رو پوستت استفاده کن اکه صاف نشد از دستت اونم اروم.. والا من کرمپودرام بدرد روزانه و مهمونی میخوره وگرنه بهت معرفی میکردم.. اما رژ لب مارک ویولتا و هدی بیوتی, karite

مایع بزنی بهتره.. بعد از کرمپودر کانسیلر زیر چشمت و وسط پیشونی تا بین ابرو تا بیاد رو وسط دماغت بزن و با پد صافش کن.. رژ گونه هم کم نه زیاد روی استخون گونت بزن به صورت کج رو به بالا تا گوشه موهات.. رو نوک بینی هم یکم بزن بعد خط چشم و از پشت پلکت به صورت نازک بکش تا گوشه بیرونی چشمت اگه بلد نیستی ضخیم نکش بعد ریمل بزن نوک برس ریمل رو به مژه هات بزن و هی از پهنای برس دوباره بکش رو به بالا

تا حجیم تر شه.. و بعدم خط لب بکش مطابق لبت ک خط لبت به درصد دو درصد پر رنگ تر از رژلبت باشه بعد رژ رو بزن اما نیاد رو خط لبت.. وای چقدر نوشتم😂🥴ماچ ب خودم

یادت باشه همیشه عاشق خودت باشی دختر چون تو هیچوقت تکرار نمیشی(:🩷✨️
اگه همیسه ارایش میکنی  پرایمر مک بگیر با کرم پودر دایسیل یا مک یا دوسه اینا قیمت مناسبن رژ ل ...

من پاریس گرفتم خوبه ولی زود خشک شد😔

یادت باشه همیشه عاشق خودت باشی دختر چون تو هیچوقت تکرار نمیشی(:🩷✨️
من پاریس گرفتم خوبه ولی زود خشک شد😔

فیک بوده من اصلش رو داشتم یعنی محشر بود

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم