2777
2789
عنوان

یه سوال شخصی😂

977 بازدید | 56 پست

اول اینکه واقعا خیلی خیلی خیلی معذرت میخوام بابت سوالم

میگم شما وقت همسر یا نامزدتون میبوستتون همراهی میکنین؟من نمیدونم چرا اصلا بلد نیستم تئوریشو بلدم ولی عملیش اصلا نمیتونم😂

نخندین بخدا جدی مشکل دارم😐

هم خندم میگیره هم یکم خجالت میکشم هم اصلا نمیتونم اونم ناراحت میشه 

شما اینطوری نبودین؟

بازم معذرت بابت سوالم بعدا گزارش بزنین 🙏

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره دیگه🤦

من نمیدونم چرا واقعا جور نمیاد

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

شمام بوسش کن اصلاهرکاری اون کردتوهم بکن اینطوری علاوه برتئوری عملیشم یادمیگیری 

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

الان خجالت میکشی بعدش خوب میشی

حالا خجالتش کنار بیشتر خندم میگیره😐🤦🏻‍♀️

من تا حالا امتحانش نکردم طرف تا نزدیک صورتم اومده من خودمو عقب کشیدم واقعا بلد نیستم میترسم ضایع ...

منم بلد نیستم وسطش خندم میگره کفر نامزدمو در میارم😂

میگه حداقل یه حرکتی کن فک نکنم دارم بهت تجاوز میکنم😐😂

یکم تو اینترنت سرچ کن یاد بگیر مردا زن کم رو خوششون نمیاد

حالا خجالتو میتونم یه کاریش کنم بیشتر خندم میگیره

بابا هزار بار تا حالا تو این فیلمای عاشقانه تئوریشو دیدم ولی عملی انگار فرق میکنه😂🤦🏻‍♀️