2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی😐من میخام اینارو بگیرم ک خوش بحالش نشه بعد اون راحت میتونه طلاق نده😐😐

بله یکی از فامیلا به زنش مهریه و نفقه و همه چی میده و گفته طلاقش نمیدم اصلا واسه همین دارم اینارو میدم بس

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

بله یکی از فامیلا به زنش مهریه و نفقه و همه چی میده و گفته طلاقش نمیدم اصلا واسه همین دارم اینارو می ...

یعنی تهشم باید خودش بخاد

اگه بتونی ثابت کنی خیانت میکنه یا مشروب میخوره چی؟اونموقع مبشه طلاق گرفت؟

یعنی تهشم باید خودش بخاد اگه بتونی ثابت کنی خیانت میکنه یا مشروب میخوره چی؟اونموقع مبشه طلاق گرفت؟

نمیدونم والا

ولی بازم طلاقو مرد باید بده ها

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

نمیدونم والا ولی بازم طلاقو مرد باید بده ها

خودش دادخواست داده امروز جلسه اخر مشاورست میخام بهشون بگم اگه میخاد طلاق بده باید تمام حق و حقوقمو بده 

و این ک شنیدم اگه دادخاست از سمت اقا باشه باید نصف اموالی ک تاالان تو زندگی مشترک بدست اوردیمم بده

میخام سر همین تحت فشار بذارمش چون ازین دسته ادماس ک ار جونش میگذره از پولش ن

خودش دادخواست داده امروز جلسه اخر مشاورست میخام بهشون بگم اگه میخاد طلاق بده باید تمام حق و حقوقمو ب ...

خب اولا با یه وکیل خوب مشورت کن

بعدشم اگر همه حق و حقوقت میخوای خوبه یه وکیل بگیری

من از وکالت هیچی نمیدونم راستش در حد شنیده هام از فامیلا که وکیل یا پلیسن یا تجربه هاشون، از من سوال پزشکی بپرس😄

خودش دادخواست داده امروز جلسه اخر مشاورست میخام بهشون بگم اگه میخاد طلاق بده باید تمام حق و حقوقمو ب ...

اینکه اون دادخواست ِطلاق داده به نفع تو هست قاضی همه حق و حقوقت رو حساب میکنه و بهت تعلق میگیره و تو میتونی بگیری نیازی نیس کاری کنی