2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41769 بازدید | 6304 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پرسووود عزیزم♥️

فدامدا.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

سلام خانما ازصبح هرتایپکیوبازمیکنم  اصلاحواسموازامتحان نهایی پسرم دورنمیکنه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

[QUOTE=291854301]سلام خانما ازصبح هرتایپکیوبازمیکنم  اصلاحواسموازامتحان نهایی پسرم دورنمیکنه [/QUOTسلام خدمت هلن عزیز و مینای دوست داشتنی دوبانوی تو دل برو و نازنین  عزیزم انرژی مثبت براش بفرست.من ندیده حس خیلی خوبی به شما و پسرتون دارم انشاءالله روشنی قلبم موفقش کنه

[QUOTE=291854301]سلام خانما ازصبح هرتایپکیوبازمیکنم  اصلاحواسموازامتحان نهایی پسرم دورنمیکنه [/ ...

قربونت بشم عزیزم  😘😘😘😘 امروزهمراهش اومدم حوزه امتحانی  دگه  دستام قوت ندارن ماشینوروشن کنم😔

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

قربونت بشم عزیزم  😘😘😘😘 امروزهمراهش اومدم حوزه امتحانی  دگه  دستام قوت ندارن ماشین ...

قوی باش گل 

پسر من کلاس ششم هست امسال اولین تجربه نهاییش بود منم استرس داشتم 

ولی چون یه بچه ۱۰, ماهه داشتم 

هواسم پرت اون میشه.شما بچه ی دیگه دارین؟اگه دوس داشتین جواب بدین

پسرا تو این سن کمی بد قلق میشن چون سن بلوغشون هست.

اگه شبی که امتحان داره بشه ساعت۱۰بخوابه که صبح طرفای۶ بلند بشه مرور کنه حتی در حد روخوانی فک کنم خوب باشه.البته این روش برا من و پسرم جواب میده.

انشاءالله پسر شما حافظه اش خیلی قوی هست و همه چیز همون موقع که میخونه تو ذهنش حک میشه  

پسرا تو این سن کمی بد قلق میشن چون سن بلوغشون هست.

اگه شبی که امتحان داره بشه ساعت۱۰بخوابه که صبح طرفای۶ بلند بشه مرور کنه حتی در حد روخوانی فک کنم خوب باشه.البته این روش برا من و پسرم جواب میده.

انشاءالله پسر شما حافظه اش خیلی قوی هست و همه چیز همون موقع که میخونه تو ذهنش حک میشه  

قوی باش گل  پسر من کلاس ششم هست امسال اولین تجربه نهاییش بود منم استرس داشتم  ولی چون یه ...

دوتادگه دارم امااین بخاطرکنکوروچندوقت انلاین بودن مدارس استرس دارم یکیم ازاون بچه های هست خیلی براش مهم نیست نمره

دوتادگه دارم امااین بخاطرکنکوروچندوقت انلاین بودن مدارس استرس دارم یکیم ازاون بچه های هست خیلی براش ...

امان 

امان 

پسر منم همینطوره اصلا رقابت تو خونش نیست.

میدونم خیلی سخته ولی اگه میتونی کنارش باش برا درس خوندن حداقل برا مدرسه.خواهرم که بچه اش هم سن شماست از صبح تا شب تسبیه به دست و دعا میکنه که پسرش قبول بشه.

انشاءالله پسر شما هم موفق و اینده دار بشه .هیچی پیش خدا سخت نیست

پسرا تو این سن کمی بد قلق میشن چون سن بلوغشون هست. اگه شبی که امتحان داره بشه ساعت۱۰بخوابه که صبح ط ...

انشالله پسرت موفق باشه برانمونه هم اسمشونوشتی؟

امان  امان  پسر منم همینطوره اصلا رقابت تو خونش نیست. میدونم خیلی سخته ولی اگه میتونی ک ...

بخداهمش کنارشونم امیدوارم همه کنکوریاموفق باشن ازجمله خواهرزاده شماوپسرمن