2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41769 بازدید | 6304 پست
تو که شوهرت تو‌ باغه حرفشو گوش بده

من خودم تو باغ نیستم🤣😂🤣🤣

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
گفتن تا ۱۰برابر میاتگین موجودی وام میده البته‌ خیلی بستگی به اعتبار و فلان داره

چ جالب.چنددرصد سود فرزانه جون؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون ۲۳

اخه از ادارع شوهرم ی وام ۱۵۰ ملیونی بانک سامان دادن بهشون بدون سپرده دقیقا سودش۲۳ درصده

@دخترخندان۱۳۷۱  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم مطمئن نیستم یه خبر نامفهوم فقط دیدم اومدم از دوستان بپرسم..منم اگه ایران خودرو بیاد بالا خون شوه ...

منم توگوگل دیدم زده ایرانخودرومیاد..ولی تحویل ماشیناش ازسال بعده....نمیدونم راسته یادروغ...سایپاروهم نوشته بود تاریخ نوبت دهی ازسال بعده...🤔🙄

اخه از ادارع شوهرم ی وام ۱۵۰ ملیونی بانک سامان دادن بهشون بدون سپرده دقیقا سودش۲۳ درصده

راستی گفته بودی که همسرت ریسک پذیره

با ۱۵۰ چیکار کرد؟

البته اگه دوست داشتی بگو

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

راستی گفته بودی که همسرت ریسک پذیره با ۱۵۰ چیکار کرد؟ البته اگه دوست داشتی بگو

هیچی گلم صدشو میزاذه مهر واسه وام.پنجاشم سکه میخره

اگه با سود بالا مشکلی داری بانک سپه بذار ۳ ماهه مقدارسپردت میده ۲۳درصد بازپرداخت ۳۶ماهه

ممنون گلم نه میخوام سودش کم باشه