2777
2789
عنوان

ویار بارداری

58 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها. اوایل هرچی میخوردم بالا میاوردم. بعد دیگه نتونستم چیزی بخورم گلاب به روتون اسید معده و زرداب بالا میاوردم. الان تبدیل به کف شده که بزور میاد بیرون . نرماله؟ حس میکنم معدم بعد زایمان درمان شدید نیاز پیدا کنه با این وضع

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

چندهفتگی هستی؟

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 

چیزی نمیشه من تاپسرم بدنیا اومد فقط بالامیاوردم بعدبدنیا اومدن کاملا خوب شدم الانم سراین بچم اگ ی غذایی و سردبخورم بالامیارم

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندهفتگی هستی؟

۱۱ هفته

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
چیزی نمیشه من تاپسرم بدنیا اومد فقط بالامیاوردم بعدبدنیا اومدن کاملا خوب شدم الانم سراین بچم اگ ی غذ ...

نگرانیم آسیب به بچه هست بخاطر هیچی نخوردن

واقعا هفته هاست لب به غذا نزدم اگرم زدم بیشتر ۲ قاشق نبوده. 

نگرانیم آسیب به بچه هست بخاطر هیچی نخوردن واقعا هفته هاست لب به غذا نزدم اگرم زدم بیشتر ۲ قاشق نبود ...

ن عزیزم‌چیزی نمیشه نگران نباش

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
ن عزیزم‌چیزی نمیشه نگران نباش

میگم تا چند ماهگی این وضع ادامه داره؟

میگم تا چند ماهگی این وضع ادامه داره؟

بعضیا تااوایل چهارماهگی تموم میکنن من تا۳۶هفته اینطوری بودم