2777
2789
عنوان

هدیه تولد همسرم.....

442 بازدید | 15 پست

امسال برای تولد همسرم هر چی که خودم دوست داشتم و منتظر خریدش بودم رفتم خریدم ، 

کلا زیاد اهل کاسه و بشقاب نیستم ولی یک ست جام و لیوان بوهمیا عجیب دلم رو برده بود ، براش اونو گرفتم و برای کیک تولدش هم چهار تا شیرینی پاریس برست که دلم می خواست ازقنادی بگیرم که طعم منحصر به فردی داره گرفتم و راضی ترینم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تولد خودت بود یا شوهرت🌝

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

منم دیروز تولد شوهرم بود

نه تنها چیزی براش نخریدم بلکه شام به مناسبت تولدش یه رستوران عالی همراه با موزیک منو مهمان کرد😀

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
برا تولد همسرت  ظرف و ظروف گرفتی؟

بله ، طرف و ظروف گرفتم و هر دو راضی و خوشحال بودیم ، 

البته دو سه هفته قبل یک ادکلن جیونچی پلی براش هدیه گرفته بودم ولی برای تولدش ظرف و ظروف گرفتم 

خدایییی انقدر ولخرجی نکنین برا شوهراتون اونا هم تولد شما ها برا خودشون چیزایی که لازم دارن بخرن خوبه؟ بازم خوشحال و راضی هستین!!؟؟؟ آدم تو بعضی حرفا میمونه واقعا

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

سلام عزیزم خوبید ان شالله کجایید ؟ دلم هوای متون قشنگت را کرده .

سلام حالتون چطوره ؟؟؟ خیلی بدم ، خصوصا امشب که بی قرارترین شدم ، مامانم بیمارستان هستن ، مرسی عزیزم که جویای حالم شدی 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰انشالله بیای مشهد از نزدیک ببینمت جبران کنم 

سلام حالتون چطوره ؟؟؟ خیلی بدم ، خصوصا امشب که بی قرارترین شدم ، مامانم بیمارستان هستن ، مرسی عزیزم ...

سلام عزیزم

خدا نکنه حالت بد باشه ؟

ان شالله مامان محترمتان هم به زودی لباس عافیت بپوشند و سالم و سلامت مرخص بشن .

عزیزم برات دعا میکنم خدا بهت آرامش بده . تو را خدا خیلی خودت را اذیت نکن مریض میشی کی مراقب بچه های دسته گلت باشه ؟

منم از بس حرص و جوش خوردم کلا سیستم بدنم به هم ریخته انواع بیماری ها را گرفتم . ارزش ندارد حرص بخوری . خیلی مراقب سلامتی خودت باش . آدم تا وقتی سالم هست قدرش را نمیدونه . خیلی دوستت دارم . روزی چند بار به کاربری شما سر میزدم . خیلی دلتنگت بودم عزیز دلم امشب خوشحال شدم ان شالله میای برام پست میگذاری که اوضاعت خوبه خوبه و شادی و خوشحال .

البته دخترونیم عزیزم از حال خوب به خواسته ی دلت می‌رسی . حالت را خوب کن .می‌بوسمت عزیزم برات دعا میکنم تا به حاجات قلب پاکت برسی .