2821
2789
عنوان

حمله پانیک

127 بازدید | 10 پست

من چند وقته که همش یا فشارم بالاست یا حس مردن دارم یا حس سرگیجه و ..... حالا از این سمتم شوهرم داره ازم بیزار میشه چون من خیلی ترس از بیماری دارم تا بهش میگم این حالتو دارم مثلا سریع میگه برو بابا ،دیگه حتی نمی‌شناسمش نمیتونم راحت باهاش درد دل کنم ،دیروز بهم میگه قیافت شبیه روانی ها شده نمیخامت ،اینم بگم ما ازدواجمون خیلی احساسی بود ولی چند سال میگذره و پنجه دار نشدیم همین موضوع فکنم روی روان من تاثیر گذاشت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیق مشکلت چیه؟ ترس از چه بیماری داری

ههر چیزی که پیش بیاد فکر میکنم من همون بیماری رو که بدتر ین بیماری باشه رو دارم ،مثلا امروز یه لحظه حس کردم چشام دو بینی دارم ذهنم رفت رو اینکه ام اس شاید دارم و برخورده حالم بده شد و ترس و لرز افتاد تو جونم

ششوهرم نمیزاره برم میگه بدتر روانی میشی

مارفتیم خوب شدیم نه روانی ،یه مدت میخوری خوب میشی من به همسرم اوایل نگفتم میرم دکتر و قرص میخورم بعد گفت انگار بهترشدی گفتم اره رفتم دکتر و کناراومد

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
اینا به نظرم علائم پانیک نیست ولی حتما یه سر برید پیش روانشناس 

بننظرت علامه چه بیماری هست ،همش حس میکنم سرم میخواد بیوفته ،،دکتر داخلی رفتم چکاب کرد گفت یکم چربی داری ولی مهم نیست ،قلبم گفت چیزی نیست ،مغز و اعصابم گفت عصبیه

بننظرت علامه چه بیماری هست ،همش حس میکنم سرم میخواد بیوفته ،،دکتر داخلی رفتم چکاب کرد گفت یکم چربی د ...

من خودم نزدیک به علائم پانیک دارم ضربان قلب شدید حالت تهوع بدون اینکه چیزی بالا بیاره سرگیجه سردرد لرزش دست شدید بگیره تعریق کمی ولی این سری پیش روانشناس برید 

ششما پانیک داشتین؟چند وقت بعد خوب شدی؟

دارو خوردم مدت بعدی خوب شد من دوسال دارو خوردم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز