2777
2789
عنوان

پررو ها😒😒😒

257 بازدید | 26 پست

وقتی پول میگیرین زود به صاحبش پس بدین دیگه..۷۰ میلیون دست خواهر شوهر و برادر شوهر و غریبه داریم بهشون پیام میدی و زنگ میزنی محل نمیدن به روی خودشونم نمیارن 🤬🤬🤬🤬🤬

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمونه اینجور شده الان یا نباید بدی یا توی خواب ببین پولت و بدن 

حالا غریبه ی چیزی ولی خواهر و داداشش کورن نمیبینن دو ماهه وام ندادیم؟الهی به خوشی از گلوشون پایین بره..صدبار بهش گفتم بهشون پول نده

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
تصمیم گرفتم دیگه به کسی قرض ندم چون وقتی میخوام پس بگیرم همیشه ادم بده میشم 😐

من ب یکی قرض دادم سر موعد ک نداد وقتی هم گفتم گفت کاش نمیگرفتم شر شد واسم اه اه😕

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
اعتبار خودشون برای دفعات بعدی و کسای دیگه زیرسوال میبرن اینم شد تجربه 

میدونستم چجور ادمایی هستن به شوهرم گفتم نده گفت نمیشه خواهر و برادرمن بفرما اینم از خواااااااهررررر و برادرت

حالا غریبه ی چیزی ولی خواهر و داداشش کورن نمیبینن دو ماهه وام ندادیم؟الهی به خوشی از گلوشون پایین بر ...

این طوریه الان دیگه همه به خواهر برادر میدن ولی نمیشه پس گرفت چون وضعیت همه خرابه، آخرش هم میشی بده 

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 
تصمیم گرفتم دیگه به کسی قرض ندم چون وقتی میخوام پس بگیرم همیشه ادم بده میشم 😐

اخ اخ دیدی پول میدی خوبن لازم داری میخوای پس بگیری ز چیزی هم طلب کار میشن

من ب یکی قرض دادم سر موعد ک نداد وقتی هم گفتم گفت کاش نمیگرفتم شر شد واسم اه اه😕

میگفتی دیگه نگیر فعلا پولمو بده

این طوریه الان دیگه همه به خواهر برادر میدن ولی نمیشه پس گرفت چون وضعیت همه خرابه، آخرش هم میشی بده& ...

دقیقا

هی خواهر از پرو‌بودن گذشته من به دوستم سه تومن قر دادم بعد  پریروز بهش گفتم میخوام برم دندون پزشکی بهم بده شوهرم درجریان نیست بعد رفته پیش همه دوستان گفته فلانی پول نداره بره دندون پزشکی  از من قرض میخواد