2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم کتیرا 

باقلا خشک آسیاب شده 

نشاسته گل 

اینا عالیه واسه دندون درد 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

عفونت داره فکنم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

منم چند مدتی هست دندونم آبسه داره خوبم نمیشه 

می‌خوام برم دکتر چیزی نمونده از دندونم جز کمی دیواره 

بنظرتون میکشن؟

فکنم عفونت داره دندونم تجربه دارید 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
منم چند مدتی هست دندونم آبسه داره خوبم نمیشه  می‌خوام برم دکتر چیزی نمونده از دندونم جز کمی دی ...

والا منم یه دندونم هیچی ازش نمونده بود جز دیواره ولی نکشیدن درستش کردن برام چون ریشه سالم بود اگه ریشه دندونت سالم باشه نمیکشن درستش میکنن

والا منم یه دندونم هیچی ازش نمونده بود جز دیواره ولی نکشیدن درستش کردن برام چون ریشه سالم بود اگه ری ...

شما مثل من بود علامت 

شما مثل من بود علامت 

اره دقیقا مثل شما خواهرمم علائمش مثل من بود ولی ریشه دندانش سالم نبود کشیدنش اما من آبسه و درد شدید داشت داخلش کلا خالی بود رنگ دندونم سیاه شده بود ولی شانس آوردم ریشه سالم بود نکشیدنش درستش کردن 

اره دقیقا مثل شما خواهرمم علائمش مثل من بود ولی ریشه دندانش سالم نبود کشیدنش اما من آبسه و درد شدید ...

عه من درد شدید ندارم 

ولی منم رنگ کامل سیاه 

و خیلی کم مونده از دیواره 

آبسه زده ی ماهه بیشتر 

گلومم درد داره اب دهنم قورت میدم 

انشاالله منم سالم باشه 

سریع ببر درستش کن که کار به ریشه نکشه 

میخوام برم این هفته 

خیلیم میترسم