2777
2789
عنوان

تئوری:💬

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 58 پست
اره متاهلم ولی شوهرم آرامشو‌ ازم گرفته هم خودش هم خانوادش تو یه شهر غریب دور از خانواده . واسه همینه ...

میفهمم چی میگی.....اما اینجوری فقط خودتو آزار میدی با فکر و خیال الکی....

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یا دلیل اشکم

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
درد همون اشک میشه

کاش دم دستم بود میزدمش

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
فراموشش کن اینجوری اذیت میشی

نمیشه 

دوماه نبودم نتونستم فراموشش کنم بیشتر گرفتارش شدم