2777
2789
عنوان

اهدا خون

3879 بازدید | 17 پست

دوستان عزیز از بین شما کسی خون اهدا میکنه؟ چقد خون میگیرن؟ بعدش مثلا تا چندروز دچار ضعف عمومی و ... نمیشید؟ عوارضی نداشته؟ قبل یا بعدش قرص تقویتی ای چیزی نمیدن مصرف کنیم؟

حتی اگه خون ندادید نظرتون در مورد اهدای خون چیه.

میخوام برم اهدا خون ولی هنوز پیش نیومده. شاید این هفته برم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم یه بار خون اهدا کردم ۴۰۰ میلی لیتر خون میگیرن که همون خون رو به سه نفر تزریق میکنن

همون لحظه و حتی چند روز بعدش ضعف نداشتم اما اولین پریود بعد از اهدا مرررردم سرگیجه های خیلی شدید داشتم

داروی تقویتی نمیدن ولی کیک و ابمیوه میدن

من دو هفته قبل رفتم عالیه بدن ادم سبک میشه. دکتر گفت برو خوبه. خیلی بهداشتی و عالی انجام شد.

ابمیوه میدن تقویتی نه. اما بپرس شاید قرص اهن باید بخوری.

من دچار ضعف نشدم فقط شبش یه کم سرم منگ شد که حله... نزدیک پریود نرو.. وسط سیکل برو.‌.

واقعا به خیلیا کمک میکنه. پدرم شب اخر انقد خون ازش رفت کیسه کیسه خون لازمش میشد بهش زدن. منم سر همون موضوع تصمیم گرفتم اهدا کنم مرتب

من دو هفته قبل رفتم عالیه بدن ادم سبک میشه. دکتر گفت برو خوبه. خیلی بهداشتی و عالی انجام شد. ابمیوه ...

من الان پریودم و فردا تموم میشه میخواستم تا اخر هقته برم. یعنی نرم صبر کنم دیرتر برم؟ و اینکه شما بعدش سرگیجه نگرفتید مثلا یه کاربر نوشتن برا پریود بعدیشون خیلی سرگیجه گرفتن.

دیگه نرفتید به خاطر اون سرگیجه ها؟

دقیقا بعدش باردار شدم و بعدشم شیر دهی تا همین یه ماه پیش به همین دلیل نمیشد خون اهدا کنم

کم خونی که گرفتم تا مدت ها جبران نمیشد شبی دو تا کپسول آهن خارحی میخوردم بازم تو آزمایشا کمخون بودم.البته دلیل اصلیش بارداری بود

من الان پریودم و فردا تموم میشه میخواستم تا اخر هقته برم. یعنی نرم صبر کنم دیرتر برم؟ و اینکه شما بع ...

روز اول پریود فقط حالت منگی داشتم با یه وعده غذای مقوی حل شد.

الان نرید بذارید خون پریود جبران شه.. کلا انقد مفیده می ارزه به سردردش.خون رو تازه میکنه جلوگیری از سکته و ....

دقیقا بعدش باردار شدم و بعدشم شیر دهی تا همین یه ماه پیش به همین دلیل نمیشد خون اهدا کنم کم خونی که ...

من همه عمر کمخونی داشتم یه ساله یکم وزن اضافه کردم الان خوب بود و میخواستم خون اهدا کنم اینو گفتید ترسیدم🤣

من همه عمر کمخونی داشتم یه ساله یکم وزن اضافه کردم الان خوب بود و میخواستم خون اهدا کنم اینو گفتید ت ...

تقریبا دو لیوان خون از آدم میگیرن محاله فکر کنی کمخونی نمیگیری

باید خودت رو تقویت کنی مکمل و قرص اهن بخوری

اون روز که رفته بودم واسه اهدا یه خانمه ماشالا تپل و هیکلی اومده بود واسه اهدا میگفتن نمیشه تو سه ماه پیش اهدا کردی از خانوما زودتر از ۶ ماه خون نمیگیرن میگفت نه من حالم خوبه مشکلی ندارم اصرار میکرد خون بده

بعضی ها خیلی قوی هستن و یه لیتر هم خون بدن زود جبران میشه بعصی ها هم مثل من....

شما باید بدنت رو قوی کنی