2777
2789
عنوان

16ساعته

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 29 پست
خب تو اینستا میزنه کی انلاین بوده تقریبا تو دایرگت اون بالا مینویسه فلانی چند ساعت پیش انلاین بوده&n ...

انلاین بودنش رو برداشته مشخص نیست

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

پیامک عادی بده بهش ببین چی میشه البته نه الان بذار دو سه روز بگذره بعد چون ممکنه تو این دو سه روز پیامتو پاسخ بده 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیامک عادی بده بهش ببین چی میشه البته نه الان بذار دو سه روز بگذره بعد چون ممکنه تو این دو سه روز پی ...

دوست مجازیه شمارشو ندارم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
انلاین بودنش رو برداشته مشخص نیست

پیامک عادی بده بهش میفهمی کی بهش دلیور میشه البته نه الان یک دو سه روز بزار بگذره بعد 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دوست مجازیه شمارشو ندارم

پس دیگه راهی نیست مگه دو سه روز صبر کنی ببینی چی میشه اگه جواب نداد دیگه فراموشش کنی بهتره ولی دو سه روز صبر کن عجله نکن 

پس دیگه راهی نیست مگه دو سه روز صبر کنی ببینی چی میشه اگه جواب نداد دیگه فراموشش کنی بهتره ولی دو سه ...

چرا اینقد تو خوبی اخه❤️

چرا اینقد تو خوبی اخه❤️

😊💚

یک فرصت کوتاه بهش بده ولی اگه پاسخ نداد یا عکس العملی نشون نداد دیگه ازش رد شو 

امیدوارم هر جور که برای تو و اون بهتره پیش بیاد 🌻

نه قبلا دوست بودیم ولی دشمن هم نیستیم

جسارت نکردم که دشمن شما هست یا نه؟؟

گفتم شاید سرش شلوغه یا کاری واسش پیش اومده باشه

اما من خودم اصولا بدم میاد اگه با کسی چت میکنم دیر جواب بده...اونی که واست ارزش قائل باشه واست وقت خالی میکنه

ببین عزیزم دوتا احتمال وجود داره

یا به هر دلیلی ندیده که شما پیام دادی(وقتش پره حوصله نداشته و چیزهای مختلف)

یاهم داره ایگنورتون میکنه ک من متاسفانه برا خودم همیشه حالت دومو در نظر میگیرم

ولییی امیدوارم برا شما مورد اول باشه

به هرحال یکم صبر کنید ایشالله ک جواب بده

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
ببین عزیزم دوتا احتمال وجود داره یا به هر دلیلی ندیده که شما پیام دادی(وقتش پره حوصله نداشته و چیزه ...

باورت میشه هنوز سین نزده

جسارت نکردم که دشمن شما هست یا نه؟؟ گفتم شاید سرش شلوغه یا کاری واسش پیش اومده باشه اما من خودم اص ...

هنوز سین نزده😬

میتونم بپرسم پسره یا دختر؟

پسر

باورت میشه هنوز سین نزده

حالا مثبت فک کن

شاید بیمارستانه نمیتونه ببینه🫠🤣

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌