2777
2789
عنوان

16ساعته

350 بازدید | 29 پست

ی پیام ساده ب کسی دادم سین نزده 

😭

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
شاید ندیده خب

فکر نکنم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی داره به کی پیام داده باشی 

ب کسی ک قبلا باهاش دوست بودم

دوست صمیمی هستین؟؟؟ ممکنه دستش بند باشه

نه قبلا دوست بودیم ولی دشمن هم نیستیم

شاید نت نداره یا جایی بد انتنه 

اگه اپی هست که فیل هست شاید فیل شکنش باز نمیشه

شایدم هم الان حس و حال هیچکسی را نداره و به تنهایی نیاز داره 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خب شاید ازت ناراحته

دقیقا از چی ناراحت باید باشه. مثل ادم بگه

خب اگه میدید که سین میخورد،شایدهم دلخوره،

اگه طرف براتون مهمه سعی کن رفع کدورت کنی

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
شاید نت نداره یا جایی بد انتنه  اگه اپی هست که فیل هست شاید فیل شکنش باز نمیشه شایدم هم الان ...

اینستا پیام دادم بهش

خب اگه میدید که سین میخورد،شایدهم دلخوره، اگه طرف براتون مهمه سعی کن رفع کدورت کنی

چجوری رفع کدورت کنم ک سین نمیزنه 

اینستا پیام دادم بهش

خب تو اینستا میزنه کی انلاین بوده تقریبا تو دایرگت اون بالا مینویسه فلانی چند ساعت پیش انلاین بوده 

ولی در کل شاید الان نیاز داره با خودش باشه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊