2777
2789
عنوان

ارگاسم در بارداری

540 بازدید | 20 پست

خانما من شش هفته باردارم فعلا دکترم نزدیکی رو ممنوع کرده واسم منو همسرم خیلی رعایت میکنیم

ولی دیشب تو خواب احساس میکنم به ارگاسم رسیدم 

واسه جنین ضرری نداره؟؟ آخه دکتر ممنوع کرده 

من قبلا سقط داشتم تو هفت هفته

فک نکنم مشکلی باشه تو خوابه دیگه دست خودت ک نیس

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن حتی رابطه هم مشکل نداره ولی چون سقط داشتی گفته که تکون.نخوری زیاد خیالش راحت باشه

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
تو خواب اینجوری شدین و خونریزی کردین؟؟  چیکار کنم این اتفاق نیوفته

هچیکار فقط استراحت

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

تاپیک اخرم ،روش های زیبایی جنین و آروم شدن بچه و .... هس حتما سربزن عزیزم

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 
تو خواب اینجوری شدین و خونریزی کردین؟؟  چیکار کنم این اتفاق نیوفته

نه با همسرم بدون دخول

البته سریع دراز کشیدم دارو مصرف کردم الان دخترم هفت سالشه ولی خیلی استرس کشیدم، کل نه ماه بدون رابطه بود از ترس

حتی برا بارداری دوم هم همینطور نه ماه رابطه، چون ترس داشتیم 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
نه با همسرم بدون دخول البته سریع دراز کشیدم دارو مصرف کردم الان دخترم هفت سالشه ولی خیلی استرس کشید ...

شما هم ممنوع بودن نزدیکی واستون؟ 

اخه من شنیدم وقتی دکتر نزدیکی رو ممنوع میکنه 

کلا تحریک و ارگاسم هم خطرناکه 

من تو بیداری و هوشیاری که خودمو کنترل میکنم 

مهمم نیست واسم اما تو خواب دسته خود آدم نیست

شما هم ممنوع بودن نزدیکی واستون؟  اخه من شنیدم وقتی دکتر نزدیکی رو ممنوع میکنه  کلا تحری ...

چیزی نگفته بود دکتر 

من تو خواب نشنیده بودم 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
چیزی نگفته بود دکتر  من تو خواب نشنیده بودم

شما بعدش که به خونریزی افتادین دردم داشتین 

چون من الان چهار ساعتی میگذره دردی چیزی ندارم خونی هم ندیدم ولی خیلی میترسم