aylaaa مدیر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10902 عنوان بچه هاتون ساعت چند بیدار میشن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 41 پست معمولا شب ها بین ۹ونیم تا ۱۰ میخوابونمشونساعت ۷ صبح بیدارن هردو. (۵ ساله و ۲ونیم ساله)ولی شب حتی دیر هم بخوابن مثلا ساعت ۱۲ یا ۱. باز ۷ بیدارن🥲🤧بچه های شما کی میخوابن کی بیدار میشن؟ G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن. 1402/02/30 | 07:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_امیر_علی عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 31710 شایدم عوض نکرد نمیدونم.. نه تشکیل پرونده ندادم.. نامه بستری داده فقط منم سه شنبه میرم برا تشکیل پرونده....چهارروز سخت نیست تحملش اگر میتونی صبر کن همون دهم برو💖💖 کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
aylaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10902 منم سه شنبه میرم برا تشکیل پرونده....چهارروز سخت نیست تحملش اگر میتونی صبر کن همون دهم برو💖💖 انشالله بتونم تحمل کنم. خیلی سنگین شدم کمردرد دارم.ضربه هاش ماشالله خیلی زیاد و شدیده.دوتا بچه کوچکم دارمممم..صبرم تموم شده😭 G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
مامان_امیر_علی عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 31710 انشالله بتونم تحمل کنم. خیلی سنگین شدم کمردرد دارم. ضربه هاش ماشالله خیلی زیاد و شدید ... وای منم شکمم خیلی اومده پابین. .قشنگ وسط پاهامه عین یه توپ بزرگ..از سنگینی هم که نگم براتانشاالله خدا کمکمون کنه زایمانمون راحت و نی نیامون سالم باشن کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
aylaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10902 وای منم شکمم خیلی اومده پابین. .قشنگ وسط پاهامه عین یه توپ بزرگ..از سنگینی هم که نگم برات انشاالله ... انشالله عزیزم. فقط یه پسر کلاس اولی دارین؟خدا حفظشون کنه G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
momyamir عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 1605 من یه ۶ ساله دارم یه دو ساله که هر ساعتی بخوان ساعت ۱۲ ظهر به زور بیدارشون میکنم از اول مثل خودم و باباشون تا لنگ ظهر میخوابیدن 😂😂😂😂
مامان_امیر_علی عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 31710 انشالله عزیزم. فقط یه پسر کلاس اولی دارین؟ خدا حفظشون کنه آره گلم این بچه دومم هست کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
aylaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10902 آره گلم این بچه دومم هست به سلامتی عزیزم.. G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
aylaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10902 منم سه شنبه میرم برا تشکیل پرونده....چهارروز سخت نیست تحملش اگر میتونی صبر کن همون دهم برو💖💖 سلام عزیزم. خوبی؟ یادته دیروز گفتم میرم دکتر ۶ ام وقت بده اجازه نداد..منم موندم ۱۰ هم G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
مامان_امیر_علی عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 31710 سلام عزیزم. خوبی؟ یادته دیروز گفتم میرم دکتر ۶ ام وقت بده اجازه نداد.. منم موندم ۱۰ هم سلام خوشگلم آره یادمه.بسلامتی عزیزم....نگران نباش این چند روزم میگذره بسلامتی....هرچی نی نی بیشتر داخل باسه برا سلامتیش بهتره کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
aylaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10902 سلام خوشگلم آره یادمه.بسلامتی عزیزم....نگران نباش این چند روزم میگذره بسلامتی....هرچی نی نی بیشتر دا ... انشالله عزیزم..زایمان خوبی داشته باشی 😘 G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
درانتظارنرگس عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 6663 عزیزم میشه درخواستمو قبول کنیدرمورد اینکه ماشاالله بچه زیاد دارید ازتون راهنمایی میخوام🥲 به امید روز ظهورش......😍 اللهم عجل لولیک الفرج ❤