2777
2789
عنوان

بچه هاتون ساعت چند بیدار میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 41 پست
شایدم عوض نکرد نمیدونم.. نه تشکیل پرونده ندادم.. نامه بستری داده فقط

منم سه شنبه میرم برا تشکیل پرونده....چهارروز سخت نیست تحملش اگر میتونی صبر کن همون دهم برو💖💖

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
منم سه شنبه میرم برا تشکیل پرونده....چهارروز سخت نیست تحملش اگر میتونی صبر کن همون دهم برو💖💖

انشالله بتونم تحمل کنم. 

خیلی سنگین شدم

کمردرد دارم.

ضربه هاش ماشالله خیلی زیاد و شدیده.‌

دوتا بچه کوچکم دارمممم..

صبرم تموم شده😭

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله بتونم تحمل کنم.  خیلی سنگین شدم  کمردرد دارم. ضربه هاش ماشالله خیلی زیاد و شدید ...

وای منم شکمم خیلی اومده پابین. .قشنگ وسط پاهامه عین یه توپ بزرگ..از سنگینی هم که نگم برات

انشاالله خدا کمکمون کنه زایمانمون راحت و نی نیامون سالم باشن

وای منم شکمم خیلی اومده پابین. .قشنگ وسط پاهامه عین یه توپ بزرگ..از سنگینی هم که نگم برات انشاالله ...

انشالله عزیزم. فقط یه پسر کلاس اولی دارین؟

خدا حفظشون کنه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
آره گلم این بچه دومم هست

به سلامتی عزیزم.. 

سلام عزیزم. خوبی؟ یادته دیروز گفتم میرم دکتر ۶ ام وقت بده 

اجازه نداد..

منم موندم ۱۰ هم

سلام عزیزم. خوبی؟ یادته دیروز گفتم میرم دکتر ۶ ام وقت بده  اجازه نداد.. منم موندم ۱۰ هم

سلام خوشگلم آره یادمه.بسلامتی عزیزم....نگران نباش این چند روزم میگذره بسلامتی....هرچی نی نی بیشتر داخل باسه برا سلامتیش بهتره

سلام خوشگلم آره یادمه.بسلامتی عزیزم....نگران نباش این چند روزم میگذره بسلامتی....هرچی نی نی بیشتر دا ...

انشالله عزیزم..

زایمان خوبی داشته باشی 😘