2777
2789
عنوان

بچه هاتون ساعت چند بیدار میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 41 پست
ظهرا میخوابه؟

بعد از ناهار تقریبا نیم یا یکساعت میخابه..چون تو علوم خونده بچه ها باید بعد از ناهار چرت بزنن تا سالم و شاداب باشن😹😹

قبلا نمیخابید

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶ساله و۱۰ساله هستن.پسربزرگم که مدرسه ای هست صبح هاساعت ۷بیداره اون یکی میخوابه تا۱۰.الان که مدرسهاتع ...

چ خوب ک تعطیل شدن . مدرسه دخترم گفتن تا آخر این هفته دایره باید بیان!!

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
دوتامونم تاریخ زایمانمون یکیه شماهم سزارینی??

ای جاااانم. آره. سزارینی ام

کی زایمایمانتونه؟ 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
بسلامتی عزیزم زایمان کنی انشالله💖💖🙏 من دکترم برام زده ده خرداد 

منم ده خردادمممم 😍😍😍😍

ولی امروز میرم دکتر ببینم واسه ۶ خرداد وقت میده؟

چون گفته بود دکتر تاریخشو خودت بین ۶ تا ده انتخاب کن

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
منم ده خردادمممم 😍😍😍😍 ولی امروز میرم دکتر ببینم واسه ۶ خرداد وقت میده؟ چون گفته بود دکتر تا ...

من خودش گفت ده خرداد دیگه چیزی نگفتم چون تولد امام رضا هست دوست دارم💖💖💖💖

اگر پرونده تشکیل دادی فکر نکنم عوض کنن تاریخ

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
من خودش گفت ده خرداد دیگه چیزی نگفتم چون تولد امام رضا هست دوست دارم💖💖💖💖 اگر پرونده تشکیل دادی ...

شایدم عوض نکرد

نمیدونم..

نه تشکیل پرونده ندادم.. نامه بستری داده فقط