2777
2789
عنوان

و شبی هست

105 بازدید | 16 پست

و شبی هست ک نباشد پس از آن فردایی 

یعنی کی میاد اون شب کی تموم میشه کی؟؟؟

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
و منی که خیلی از اون شب می ترسم...

حتما مثل من ایقد تو ای دنیا زجر کش نشدی من من فقط منتظرم بیاد 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شبی هست ک من فکر میکردم اگ برسه دیگ منی وجود نخواهد داشت،اما از اون شب پنج شبه ک میگذره و من همچنان هستم

الهی نصیب و قسمت کسی نشه😢

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
شبی هست ک من فکر میکردم اگ برسه دیگ منی وجود نخواهد داشت،اما از اون شب پنج شبه ک میگذره و من همچنان ...

تاپیک هاتو خوندم الهی قربونت برم آبجی 🥲

به امضات رجوع کن. می خوای حرف بزنیم؟

من حس میکنم همه چیمو باختم 

تاپیک هاتو خوندم الهی قربونت برم آبجی 🥲

خدانکنه عزیزمممممممم🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂

چقدر حس خووب گرفتم ازت❤️🫂

خیلی برام دعا کن

دعا کن برگرده😭🫂

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
خب بگو. حرف بزن

ببین من ۲۰ سالمه بعد مادرم مدام میگه تو هیچوقت ازدواج نمیکنی خب چه کنم خواستگار ندارم یکی داشتم ک نذاشت بعد من بخدا خوشگلم و لی چه کنم خیلی غصه میخورم

خدانکنه عزیزمممممممم🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂 چقدر حس خووب گرفتم ازت❤️🫂 خیلی برام دعا کن دعا کن برگرده😭🫂

چشم عزیز دلم ایقد غصه نخور فداتشم خدا بزرگه درسته فک میکنیم برای ما همه چی تموم شده ولی خدا همیشه هوامونو داده

چشم عزیز دلم ایقد غصه نخور فداتشم خدا بزرگه درسته فک میکنیم برای ما همه چی تموم شده ولی خدا همیشه هو ...

انشاالله ک دستمو ول نکنه

انشاالله ک معجزشو نشونم بده

انشاالله ک حاجتروا باشی🫂❤️

ببین من ۲۰ سالمه بعد مادرم مدام میگه تو هیچوقت ازدواج نمیکنی خب چه کنم خواستگار ندارم یکی داشتم ک نذ ...

من 24سالمه.

17.5سالگی ازدواج کردم.

که کاش نمی کردم.غلط کردم.

اشتباه نکن،ارتقاء تحصیلی رو دنبال کن.

خودتو بساز بعد بپر تو زندگی مشترک که خیلی سخت و پر مسئولیته.

و از من به تو نصیحت با عشق ازدواج کن

💔🖤
2790
2778
2791
2779
2792