2777
2789
عنوان

رفتار جاریم

220 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها 

من تا حالا هر کاری و رفتار جاریم که ناراحتم کرده فراموش کردم و چیزی نگفتم  به کسی. در حالی که خودش از چیزی ناراحت بشه به خواهرشوهرم و مادرشوهر و همه میگه ولی اینو نمیتونم بگذرم شما بودید چیکار میکردید

چن روز پیش چنتا از فامیل شوهرم دعوتمون کردن بریم بیرون نهار

یه جمع هم سن و سال 

بعد چن بار زنگ زدن برا هماهنگی وسایل و این چیزا به همسرم گفتن به جاریم اینا هم بگه بیان (درحالی که روز قبلش جاریم اینا رفته بودن مسافرت ی جای نزدیک و ما شنیدیم که با دوستاشون رفتن)شوهرمم گفت اونا با دوستاشون رفتن جایی . ما رفتیم تفریح وبرگشتیم و تموم 

حالا امروز جاریم دیدم گفت که چن روز پیش اون شخص دعوت کننده رو دیدم گفتم به ما نگفتین اونم گفته ما گفتیم خبرتون کنن گفتن رفتین مسافرت

بعد جاریم  گفته ما هم تنها رفتیم بعد اونجا از تنهایی زنگ زدیم دوستامون کسی هم (منظورش من و شوهرم) ما رو خبر نکرده

منم گفتم شما در ضمن گفتن با دوستتون رفتین 

مشکلم اینه دیگه نمیخام سکوت کنم میخام به بقیه بگم چی بگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب میگفتین اگه مسافرت بودن که میگفتن اینجاییم اگرم نبودن که تصمیم میگرفتن که بیان یا نه

خب عزیزم نگفتیم دیگه اشتباه کردیم  مسافرت که بودن یه بار گفتن تنها رفتیم یه بارم گفتن از تنهایی زنگ زدیم دوستمون اومدن

الان چی بگم 

دنبال دردسر میگشتید بهشون میگفتید ...ولی من اگه بودم توی جمعی که اینقدر حرف بعدش هست اصلا نمیرفتم .. ...

این خودش  منو کشید یه گوشه اومد برام تعریف کرد که این حرف بهشون زدم

موندم الان چی بگم به مادر شوهرم

خب عزیزم نگفتیم دیگه اشتباه کردیم  مسافرت که بودن یه بار گفتن تنها رفتیم یه بارم گفتن از تنهایی ...

الان هر چی بگید بازم از شما ایراد میگیرن. من بعد هرکس گفت شما دعوت کنید بگید نه خودتون تماس بگیرید که دیگه سوتفاهم پیش نیاد