2777
2789
میدونی مشکلت چیه مشکلت اینه که فکر میکنی عقب موندی از روزگار از زندگی در واقع اینطور نیست خیلی ها تو ...

شاید گاها فکر اینکه عقب موندم بشه دغدغم.. ولی الان.. بیشتر به نرسیدنم و نشدنه دوباره فکر میکنم 🥺

من راهی ندارم.. شاید با خودتون بگید همه میگن امسال آخرین سالمونه و دیگه پشت نمونیم و... 

ولی نه! من واقعن راه ِ پس و پیش ندارم🥺 میدونید یجوریه که یا میشه یا باید باشه! 🥺راه دیگه ای واسه کسی مثه من صدق نمیکنه چون شرایطم بینهایت خاصه🥺

ولی اسفند هم اومدو رفت.. فروردین و بقیه ماه ها هم میاد و میره و من هنوز اندر خم یک کوچم🥺🥺🥺

میدونی مشکل ما انسانها اینه که فکر میکنیم وقت هست اوووه هنوز وقت هست من خودم با دوستام قرار دارم از ...

بله من تجربه این موضوع رو داشتم 🥺حتی الان.. یوقتایی همین که شما گفتی تو ذهنم میچرخه و یوقتایی ام حس میکنم هیچکس نمیتونه تو این زمان کاری کنه جز دست و پا زدنه بیهوده🥺

اصن نمیدونم با خودم چند چندم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.