2777
2789
درست شد ممنونم ازتون😊❤️

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینجا میپرسم  ببخشيد شما میدونید اگه نمرات خوب نشه چه تاثیری داره روی نتیجه کنکور؟  من ...

خوب نشه یعنی چند؟

ببین عزیزم واقعیتش اینه نه من نه هیچکس دیگه ای نمیتونه پیش بینی کنه که ایده ال نمره هر درس چنده اما خب با توجه به تجربه به نظر میرسه معدل بالای ۱۸ میتونه خوب باشه 

تاثیر مستقیمه یعنی هرچی بگیری تاثیر میزاره پس قطعا رتبه به نمره نهایی مربوط میشه

فیزیک ضریبش کمتره و خب تاثیرشم کمتره 

ادبیات دینی و زیست رو سعی کن بهتر بگیری

..dental stu
خوب نشه یعنی چند؟ ببین عزیزم واقعیتش اینه نه من نه هیچکس دیگه ای نمیتونه پیش بینی کنه که ایده ال نم ...

وقتشو دارین یکم باهاتون صحبت کنم؟ 

تو شخصی منظورم هست

@dentist1380   میشه یکم.. یکم باهم حرف بزنیم!  درخواست دوستی نمیدم چون میدونم راحت نیس ...

اره عزیزم اگر فکر میکنی با حرف زدن حالت خوب میشه بگو میشنوم 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

حالم که واقعن با صحبت کردن با آدمایی مثه شما بهتر میشه.. چون این مسیر و رفتین و بلد شدین و هرچی میگین نه از روی ترحم و دلسوزی بلکه بر اساس تجربست.. 

نمیدونم چجوری صداتون کنم که هم زیادی راحت نباشم و هم خیلی خشک و رسمی..

من الان و تو این موقعیت دلم به حال خودم خیلی میسوزه 🥺

تو این زندگی 20 ساله هیچی نبود که از ته دل خوشحالم کنه و برای من باشه! 

میدونید اگه ذوقی ام بوده تا الان بخاطر اتفاقاتی بود که واسه اعضای خانوادم میفتاد.. نه خودم! 

من هیچ دستاوردی نداشتم 🥺

الان.. این روزا.. موقعیت من تو دوتا چیز خلاصه میشه! یه دانشجو کنکوری ِبدبخت! که نه از رشتس راضیه نه جدی میشه واسه کنکور! 

درد من از نرسیدنِ بعدش نیست.. اونقدر نرسیدن و نشدن داشتم تو زندگیم که دیگه زوم نشم رو این قضیه.. چون ته ذهنم میدونم اگه تلاشی باشه نتیجش داده میشه.. 

درد من نخوندنمه.. هزار بار.. هزار جا.. افکارمو بالا و پایین کردم که چرا؟ چرا نمیخونم! ولی هیچی به هیچی 

با اینکه شدیدا محتاجم به تغییر موقعیتم.. 

تموم ترسم از سختی هاشو.. اونم الان.. این موقع که تلاش کردن رسما دیگه معادل با جون کندن میشه.. 

حالم که واقعن با صحبت کردن با آدمایی مثه شما بهتر میشه.. چون این مسیر و رفتین و بلد شدین و هرچی میگی ...

میدونی مشکلت چیه مشکلت اینه که فکر میکنی عقب موندی از روزگار از زندگی در واقع اینطور نیست خیلی ها توی سن های بالاتر به جایگاهی میرسن و اون جایگاه و موقعیت رو ارتقا میدن خیلی ها ام نه در سن کم ب چیزی میرسن و در همون جایگاه میمونن 

یک هم کلاسی داشتم بسیار باهوش بود نابغه به تمام معنا سال اول پزشکب قبول شد با رتبه ی عالی و رفت تنها کسی که توی کلاسمون قبول شد سال اول 

دو سال خوند و سال 1400دوباره برگشت و تصمیم گرفت بخونه فکر کن طرف دانشجوی ترم 5پزشکی برگشت میدونی دلیلش چی بود ؟؟

میگفت دوست ندارم برای کاری که الان میتونم انجامش بدم توی چهل سالگیم حسرت بخورم خیلی ها خندیدن به طرز تفکرش که اره ما جای شما بودیم کلاه مونو مینداختیم اسمون بشین سرجات انصراف نده 

انصراف داد و یکسال خوند اینبار دندونپزشکی رو انتخاب کرد فکرکن یک نابغه در سن بیست و یک سالگی از ترم یک دندانپزشکی شروع کرد و براش مهم نبود کسی چی میگه 

خواستم بهت بگم هر کسی نردبون خودشو داره در زندگی یکی دیر تر میرسه یکی زود تر 

زندگی مسابقه دوندگی نیست 

زندگی هنر میخواد شما ام فکر نکن بیست سال سنی یه نه همین الان هم میتونی دستت و بزاری روی زانوت و بلند شی 

شما وقتی یک پزشک رو میبینی هیچ وقت نمیپرسی چند سالته چند سال پشت کنکور بودی نه به مهارتش نگاه میکنی و تخصصش 

نمیگی عه اون دو سال مونده پشت کنکور این یکسال پس برم پیش اونیکه یکسال مونده نه این چیزها اصلا مهم نیست نه در دانشگاه نه درجامعه 

شیرینی موفقیت هم جوری زیر زبون خودت و خانوادت مزه میکنه که ناکامیسالهای گذشته اصلا یادشون نمیاد 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

درد من از نرسیدنِ بعدش نیست.. اونقدر نرسیدن و نشدن داشتم تو زندگیم که دیگه زوم نشم رو این قضیه.. چون ...

میدونی مشکل ما انسانها اینه که فکر میکنیم وقت هست اوووه هنوز وقت هست من خودم با دوستام قرار دارم از صبح یادمه ها ولی خب یک دفعه درگیر یه کاری میشم ب کل فراموش میکنم ازهمه دیر تر میرسم چون فکر میکنم میتونم ده دقیقه ای حاضر بشم اما هیچ وقت نمیتونم 

شما ام دست دست میکنی تا زمان از بین بره 

باور کن دو روزمونده ب کنکور ارزو میکنی دو هفته مونده باشه فقط اینو همیشه یادت باشه