این متن رو الان برای شوهراتون بفرستین و واکنشش رو ببینید
*بعضی وقتا فقط یه حرف برای گفتن می مونه … دوستت دارم شوهر عزیزم*
اگه دوست داشتین شات بگیرین و بذارین ما هم بیینیم.
خودمم فرستادم.
شوهرم تو حیاط خوابیده
خودمم تو اتاق
چون من بیرون سردم میشه.
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد
😕😕😕هنوز باهاش اشتی نکردم از جملاتی که برا خرکردنم گفته میخاین شات بدم
من تازه بهام آشتی کرد لعنتی نمیدونم چطور راضی شدم
فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
الان؟؟؟؟ موقع خواب؟؟؟ شوهرا همه خوابن مه این کار مال وقتیه که همسر خونه نباشه
خو فردا بفرست
خودمم فرستادم
خواب بود جواب نداد😁😁
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ان شاءالله که دیگه هیچوقت شرایط قهر پیش نیاد بینتون
قهر فاصله ها رو زیاد میکنه
چشم و دلتون روشن ان شاءالله که دیگه هیچوقت شرایط قهر پیش نیاد بینتون قهر فاصله ها رو زیاد میکنه
مرسی عزیزم چ کنم بخدا اعصابی نموندم واسم گوشیش پیامک خیانت دیدم خیلی ناراحت شدم ولی دگه محبورم بخاطر بچهام ک شده تحمل میکنم
فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
ولی طوری باش که همیشه ترس از دست دادنت رو داشته باشه