2777
2789
عنوان

چالش پیامکی

738 بازدید | 43 پست

این متن رو الان برای شوهراتون بفرستین و واکنشش رو ببینید 

*بعضی وقتا فقط یه حرف برای گفتن می مونه …
دوستت دارم شوهر عزیزم*

اگه دوست داشتین شات بگیرین و بذارین ما هم بیینیم.

خودمم فرستادم.

شوهرم تو حیاط خوابیده

خودمم تو اتاق

چون من بیرون سردم میشه.

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه دیگه شوهرم میشه 

همین تازه پیام داد اگر بفرستم زشت میست؟😂

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
کنارمه نمیشه

بفرس دیگه

اشکال نداره

اتفاقا کنارت باشه بهتره واکنشش رو زنده و مستقیم میبینی

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
ت بغلشم 💦😆نوازش های اول ….

خخحخخ

خوش بگذره

خابه،، حالا کجایین مگه هوا گرمه تو حیاط میخابه،، الان شهر ما بارون و رعدو برق. میاد 

واقعا؟؟؟؟؟

ما از استان فارس هستیم

اینجا دیگه تقریبا گرمه هوا

من سرمایی هستم تو حیاط نمیخوابم هیچوقت

😕😕😕هنوز باهاش اشتی نکردم از جملاتی که برا خرکردنم گفته میخاین شات بدم 

بفرست بیینم