2777
2789
عنوان

آدم که پز میده

115 بازدید | 9 پست

من خودم خانم هستم  ولی از رفتار بعضی دخترها واقعا خوشم نمیاد مثلا دوستم خونشون تو نارمک مستاجر هستن . حالا شهرستان سه تا خونه دارن درست ولی بخاطر کار باخانواده اومده تهران حالا هرجادمبریم بهمه میگه خونه ما نارمک نارمک .بعد دائم پز همچیش رو میده مثلا یه برادر داره تو آمریکا استاد دانشگاه وای جایی نیست که اینو نگفته باشه.  کلا هرجا میره امکان نداره که  از نعماتی که داره  رو نگه گاهی فکر میکنم بالا شهر تهران تجریش و سعادت آباد و نیاوران نیست همون  نارمک.  من و واقعا نمیدونم چی بگم به این

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم‌اصیل و چشم و دل سیر پز‌نمیده، اون تازه به دوران رسیدست،به حرفاش محل نده.

دوستم اصلا دختر بدی نیست جالبه تو یه خانواده بنسبت پولدار بزرگ شده پدربزرگش مالک بوده کلی زمین و باغ بهشون ارث رسیده ولی من خوشم نمیاد هرجا میره مثلا میگه خونمون فلان جا .چ میدونم من اینم اونم 

من خودم هم چند سالی اومدم تهران حالا ساکن یک جای تهران هستم ولی از قدیم میدونستم تجریش و نیاوران و سعادت آباد میگن بالا شهر اونجا هم شناختم خیلی بیشتره تا یه جایی مثل نارمک واقعا کلاس یه محله ای مثل نارمک در مقابل اون جاها چنده حالا جایی مثل تجریش که بافتش یکم قدیمی تره 

ببین نوع شخصیت دست خود آدما نیست از نظر طب سنتی چهار تا مزاج آدمی دارد.خصوصیات هرکسی را مشخص میکند این چهارتا مزاج عبارتند 1_دموی 2_صفراوی3_بلغم4_سودا  حالا گوگل بزن خصوصیات اخلاق را میگد .ان بنده خدا  دموی دست خودش نیست نگد میگد با یه بیان یا جلوه قشنگ خودنمایی میکند شاید بارها تصمیم گرفته نگد اینطوری نباشد .....این قضاوت میشد 

۰

اصیل نیست پر عقدست با چیزهای دیگه میخواد کاورش کنه  بیشتر دلم میسوزه برای این آدما و مطمئنا قط ...

نمیدونم والا خودش میگه مگه بقیه اطرافیان  ما دارن میدونی کسایی که من  واون سرکارباهاشون برخورد میکنیم معمولا کارمند های هستن یه درجه پستشون پایین تره این میگه اگر نگیم اینها فکر میکنند ما هیچی نداریم 

نمیدونم والا خودش میگه مگه بقیه اطرافیان  ما دارن میدونی کسایی که من  واون سرکارباهاشون بر ...

زیاد باهاش نگرد ادم حقیر دارایی هاش و به رخ می‌کشه و خیلی چندش به نظر میرسه نه آدم اصیل و فروتن