2777
2789
عنوان

طلا بخرم یا نه ؟

284 بازدید | 16 پست

بچها یکم پول قراره دستم بیاد ولی زیادم نیست هاا بنظرتون طلا بخرم یا ارزون میشه بزارم ماه بعد بخرم 

تعداد رای : 35
نظرسنجی
بخر گرون میشه
30
85%
نخر ارزون میشه
5
14%

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۵۰ م داشتید چیکار میکردید 😶

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عزیز جان برا سود باید سالانه صبر کنی یکی دو هفته سود نداره

میدونم جانم

ولی اینکه بخری بیای دو روز دیگه بری تو ضرر زور داره

کاش عجله نمیکردم

الان هشت تومن ارزونتر میخریدم

۸تومنم‌میدادم یک جفت کفش 

الان ارزونه ،ب خاطر ماشین همه دارن طلا میفروشن ارزون شده ،تا ی مدت دیگه دوباره میره بالا 

اع 

پس بنظرت صبر کنم ؟؟چپن همین هفته پیش دو میلو شیشصد  و خورده ای اینا بود الان تو یه هفته صد تومن بیشتر  کم شده 

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

طلا همیشه بالا میره منتهی باید بزاری بمونه دیگه اگه میدونی خریدی و فروختنش الان ضرره باید نگه داری تا وقتی بره بالا قیمتش معمولا هم تا برج ۶  ۷ ثابته قیمتش نهایت ۲۰۰ این ور اونور یعنی تا برج ۷ اینا نهایت ۲۷۰۰ بشه و بمونه بعد باز گرون میشه الان هم پایینه فرصت خریده البته اگه میدونی پولت تا ۶ ماه لازمت نمیشه اگر نه بند یه چیز دیگه کن پولتو