2777
2789
عنوان

اگ مجبور بودین به گذشته برگردین

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 49 پست
همون لحظه که مجبور میشدم به گذشته برگردم خودمو میکشتم و خلاص 

😂😂

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج نمیکردم هیچ وقت

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
کاش میشد کاش میشد ازدواج نمیکردم و درسمو میخوندم

الانم میتونی ادامه بدی خودتو محدود نکن 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
الانم میتونی ادامه بدی خودتو محدود نکن 

باکدوم پول با کدوم پیشتوانه الان باید کارکنم ک زندگیمون بگذره اونم بادوتا بچه 

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر
اگر موقتی بود و دائمی نبود میرفتم به کودکی تو یک روز عید ، موقعی که بابام و خواهرم زنده بودند   ...

الهی ک در کنار پیامبر محشور باشن عزیزم

خیلی چیزاس خیییییییلی

۱.گناه نمیکردم😔

۲.به خانوادم وخانوادش اجازه دخالت نمیدادم

۳.طرف شوهرمومیگرفتم درمقابل کارای خانوادم

۴.بجای لال موندن خواهرشوهرموازخونه پرتش میکردم بیرون

وووووووووووووو.....‌.‌‌‌.‌‌‌.‌‌

طالب جنت شدم،نه محض نازونعمتش🌹آرزودارم ببینم آب مینوشدحسین🥀

اندازه موهای سرم خیلی کارها نمی کردم کاش هیچ وقت گناه نمی کردم هیچ وقت اون دوتا نامزدی نمی کردم درس بیشتر می خوندم که تربیت معلم قبول بشم به هرالدنگی اعتماد نمی کردم کاش شوهرم انتخاب نمی کردم 

برامادرررررررشدنم یه صلوات ......
اون ادمای سمی وارد زندگیم نمیکردم. کنار داییم مهربونم بیشتر وقت میگذروندم😔

چقدر ما از این ادمای سمی زخم خوردیم آخ