2777
2789
عنوان

جاری بی مخ

189 بازدید | 4 پست

بچه ها من برادرشوهرم وضعش خیلی بهتر از ماست ۶ سال بزرگتر از شوهرمه از موقعیکه با شوهرم ازدواج کردم تا الان پدر و مادرش هزارتومن کمک نکردن واقعیتش توقع هم نداشتم مادر شوهرم خیلی طلا داشت پارسال روز مادر برادرشوهر طلاهای مادرشو میفروشه میره براش یه انگشتر میگیره جلو بقیه بچه ها میگن روز مادر گرفتیم 

حالا همه ام ناراحت بودیم که چرا ما اینقد پول میدیم اون انگشتر گرفته حالا خانومش کلا اهل کلاس گذاشتن الکیه و چون نداشته های قبلش الان داره میبینه دچار جو زدگی شده از وقتی من دیدمش اینطوری بوده تا الان 

حالا من از این حرصم میگیره که پدرشوهرمم برا عروسی ما از خود همسرم پول گرفته و اینکه دو ماه قبل عروسیم همین برادر شوهرم زنگ زد به شوهرم گفت مادرمون مریضه باید نفری پنج تومن پول بذاریم که همسر من سه واریز کرد حالا نمیدونم شاید من حسودی بنظرتون چه واکنشی نشون بدم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش فکر نکن بیخیال باش تا اذیت نشی

من جلو روم جاریم گفت اگه بچت شبیه خودت شه زشت میشه در حالی ک همه دوستام و اطرافیانم میگن خیلی خوشگلم و بعضیا میگن ایکاش پوستتو ما داشتیم😢خیلی قلبم شکست ولی چیزی نگفتم شوهرم میگه حسودی میکنه بت ولی ی لحظه هم نمیتونم فراموش کنم

بچه ها نخندین🚶‍♀️