2777
2789

بخدا من بدم میاد ازسیگار از یه طرفم میدونم زود میمیره بدبخت میشم ولی حالیش نیس میگ دوست دارم سیگارو و تو الکی بزرگش کردی بارها گفته من بخاطر تو ک دوست دارم میزارمش کنار دوهفته گزاشته کنار باز رفته سمتش دیگ فهمیدم هم دوستم نداره ک به حرف من بااینهمه خواهشی ک کردم ازش گوش نمیده هم دیگ نمیشه روحرفاش حساب باز کرد دیگ قولاشم دروغینه از یه طرفم دارم خودمو میخورم ک نتونست بخاطر من ازین کار بگزره ای کاش میشد بخاطر این موضوعات هم جداشد حیف ک دردسر زیادداره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن بابا ..می‌خوام بکشه..هرچی اینطوری اذیت خودت کنی اونا ترک نمیکنن...بخدا شوهرم ایقد می‌گفت قلیون می‌خوام ..ک من گفتم بیا بکش ..حالا هرچی بش میگم نمیاره با هم بکشیم 😂😂😂فقد اوایل ازدواج سیار گفتم نکش دیدم خیلی لج کرد بعدش دیگه برام اهمیت نداشت..مخالفت هم نکردم ..خودش نمیاره 

منم دقیقا مثل توام ماه رمضون روزه بودم لب به غذا نزدم بعد اذان گفتم تا قسم نخوری به جون من که دیگه سیگار نمیکشی هیچی نمیخورم اونم مجبوری قسم خورد و واقعا چن روزی کمش کرد ولی باز دوباره شروع کرد تا خودشون نخوان نمیشه منم ولش کردم دیگه هر کار میخاد بکنه

چکارکنیم؟حرفا من ب پشمشم نبود خیلی راحت گفت مرد تصمیم میگیره نه زن واس مرد آخه دوستش دارم دوست ندارم ...

والا من که اینقدر گفتم برای سلامتیت ضرر داره به گوشش نرفت.  ولی خودمم از بوی مرد سیگاری حالم به هم میخوره. اصلا ریخت لب و لوچه و صورتشون بعد از مدتی عوض میشه. من از اینم میترسم و بدم میاد.  بوی گندی که به لباس میمونه 😷

تا خودش نخواد هر کاری کنی ترک نمیکنه.چون دوست داره.و از طرفی ترک سیگار خیلی باید مرد باشی چون سخته

یکماه نکشید باز شرو کرد دوستم نداشت وگرنه دید من خیلی بدم میاد بیخیال میشد

یکماه نکشید باز شرو کرد دوستم نداشت وگرنه دید من خیلی بدم میاد بیخیال میشد

منم همین ناراحتم میکنه. اول ازدواج برای اینکه به دستم بیاره گفت سیگار نمیکشم. حالا دیگه میگه نمیخوای برو و جدا شو😔 واقعا مردا اصلا ارزش محبت ندارن.