2777
2789
عنوان

لیزر

134 بازدید | 12 پست

سلام خانوما 

یه هفته از جلسه اول لیزرم گذشته ، موهای زیر بغل و بیکینی هم داره میریزه ، با دست هم خیلی راحت میشه برداشت، میگم که اینارو با دست بردارم مشکلی نیس یا صبر کنم با ژیلت شیو کنم؟ خانومی که لیزر انجام داد که گفت بعد دوهفته ژیلت بزن و یه شب قبل اومدن جلسه دوم هم شیو کن بیا

ن صبر کن با ژیلت شیوه کن؛ بعد ی سوال دارم من دس پا زیر بغلو لیزر میرم بیکینی روم نمیشه اصلا سخت نیس؟😭حس میکنم خیلی بده آدم روش نمیشه

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم باید با ژیلت بزنید ک ریشه بمونه سرجاش دفعه بعد ک رفتید ریشه هارو بسوزونه

ببخشیدیه سوال .قبل شنیدم ۸جلسه بری لیزر دیگه تموم .ولی چن نفر الان میگن نه لیزر جلسه پایانی نداره

ن صبر کن با ژیلت شیوه کن؛ بعد ی سوال دارم من دس پا زیر بغلو لیزر میرم بیکینی روم نمیشه اصلا سخت نیس؟ ...

منم خجالت میکشیدم کلا به اینجور چیزا روم نمیشد 

ولی دیگ دلو زدم به دریا رفتم اونام دیگ حتما براشون عادی شده روزی چندتا مثل منو شما میان میرن

ببخشیدیه سوال .قبل شنیدم ۸جلسه بری لیزر دیگه تموم .ولی چن نفر الان میگن نه لیزر جلسه پایانی نداره

برا بعضیا یکم بیشتر طول میکشه ک کامل ب نتیجه ی دلخواه برسن

ولی منظورشون از اینکه پایانی نداره اینکه ک مثلا هر ۶ ماه یا یکسال باید برای شارژ مجدد برید ک اونم بعد ی مدت دیگه لازم نیست

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
پس اینای که خودشون میفتن چی؟ اونام ریشه ندارن دیگ

خب اونا ریشه هاشون سوخته عزیزم

بقیشو نباید با دستت جدا کنی چون ریشه شل شده و وقتی میکشیش بیرون بدای جلسه ی بعد دستگاه کار خاصی روی اون انجام نمیده

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨