2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

114 بازدید | 5 پست

امشب خونه مادرشوهر بحث خونه ساختن بودم من 4سال قبل طلاهاموفروختم زمین خریدیم .بعدنصفه ساختیم دیگ بودجه نکشید بسازیم الان شوهرم داره کم کم مصالح اینامیخره تا سال دیگ بتونیم تکمیل کنیم ..حالاامشب خواهرشوهرم جلوجمع میگه خونه بسازین‌ زنداداش بی عرضه اس که نتوانسته داداش رو مجبور ب ساختن کنه ایناب زن بستگی داره ...منم در جواب گفتم والا تو حقوق شوهرتون بامایکی میکنی شوهرتوداره که خونه می‌سازین بعدم توکه داری حرف میزنی بیا صدتومان بده خونه بسازیم بعدده سال دیگ میدیم...اونم گفت ن نباید توهی ب شوهرت بگی خونه بسازه .شوهرم هم دید بحث بالامیگیره بمن گف منظورشو نفهمیدی..ب اونم گفت ولش خونه کن ادامه ندین ...الان اومدم خونه اعصابم خرده شوهرم اومد بهش چی بگم که ب همشون بگه دیگ دخالت نکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف بدی نزده

تاحالا ده بار گفته زنداداش بی عرضه اس ..اون ب مرد بستگی داره بعدم باماهی شش میلیون که دوتومن کرایه خونس.هرماه دکتر وقسط وخرجی خونه بنظرتون چیزی میمونه برا پس انداز

2827
2791
2779
2792