2777
2789

اتاق عقد گرفته بودید یا تالار؟ خصوصی بود یا دعوت داشتید؟؟؟ دوستاتونم دعوت کرده بودید یا فقط خانواده ؟؟؟ کلن بیاین تعریف کنید ایده بگیرم

چهار سال پیش بود

محضر گرفتیم نزدیک ۸۰ نفرم مهمون داشتیم 

دوتا دوستامم بودن و اقوام درجه یک فقط از دو طرف

تجملاتی نبود 

میوه و شیرینی هم دادیم یه تعدادی هم شام ساده

زیاد سخت نگیر فقط لذت ببر :) هر چی ساده تر قشنگتر

نگاه به تاریخ عضویتم نکن از سال ۹۷ نی نی سایتم😁😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما محضر عقد کردیم فامیلام بودن بعد عقد رفتیم خونه ی پاماد بزن و برقص و قربونی و....  بعدشم رفتیم رستوران و شام دادیم  در واقع پاگشا شدیم 

البته با فامیلامون 

رسم شهر ها متفاوته 

بعضیام ک کلا تو تالار عقد میکنن و فامیلام هستن

ما یچیزی تو مایه های اتاق عقد گرفتیم ک محوطه ش صندلی و میز چیده بودن اتاقه وسط یجایی مثل باغ بود بعد اینکه خطبه عقدو خوندن هممون رفتیم توی باغه ک اهنگو رقص و اینا

دعوتیم داشتیم ولی بیشتر فامیلای نزدیک خاله ها و بچه هاشون دایی عمه عمو همشون با بچه هاشون

دوستامونم برا منکه سه نفرن دعوت کردم ولی نامزدم چون تعداد دوستاش زیاد بودن گف برا عروسی دعوت میکنم

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨

جشن من مثل عروسی بود،خانواده م تالار گرفتن شام دادن،شوهرمم میوه و شیرینی و بستنی و ژله

لباس عروس پوشیدم ماشین گل زدیم ارایشگاه رفتیم 

۲۵۰ دو طرف مهمون داشتیم ،خانواده خودم و همسرم عمو عمه دایی خاله هر دو طرف کادو طلا دادن

مسخره ترین شکل ممکن، 

مهظر «اگ درس نوشته باشم 😂» فقط شیرینی خالی«تو شهر ما شیرینی یا کیک تخته‌ای کیک یزدی چیزی میدن همراه بستنی یا رانی یا تکدانه همچین نوشیدنیهایی»، بدون کیک عقد و عسل و زیر لفظی 

فقط خانوادم بودن و ی عموم،ون بهمون گفتن کسی خبر نکنید ، اما دیدیم خالش همراه خانواده ، چنتا از داییاش همرا خانواده و خانواده خودش بودن،

دو س روز بعد ک جشن گرفتیم ، هم تو خونه بود خاهر شوهرم خیلی از کار ارایشگریش تعریف میکرد اون ارایشم کرد کللللی حالم بد شد دلم میخاس صورتم بشورم بعد برم چون بینهایت زشتم کرد و ابروهای قشنگم مث نخ نازک کرد😬😬 متنفرم از اون عکسا هیچوقت نگا نمیکنمشون

شامم دادید همونجا

بله شام و میوه و شیرینی و نوشیدنی تدارک دیدیم 

فیلمبرداری و عکاسی هم داشتیم 

بنظرم سعی کنید حتماااااا یه عکاس خوب داشته باشید

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨