2777
2789
عنوان

پلی کستیک‌

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 39 پست
خوبه بازشمایدونه رو دارید من نزدیک دوسال ازدواج کردم۲۴سالم ولی بچهدارنشدیم

ببین یه تجربه ای، پلی کیستیک چیزی نیس که نازایی بدجور بیاره. من کسیو میشناسم از شدت تنبلی کلا پریود نمیشد اونم با قرص و امپول طبیعی بچه دار شد. اگر دارو مصرف میکنی و بازم نمیشه حتما عکس رنگی و اسپرموگرام بدید

اشتهامو کم کرده بود بی حال میشدم واس شما عوارضی نداره

برا من متفورمین خیلی بی حال میکرد، ولی بازم میخورم چه میشه کرد بهتر از انتظاره، من ۶ ماه اقدام بودم بازدار شدم،۲ ماهه سقط شد، دوباره ۳ ماهه اقدامم خبری نیس خیلی روحی و جسمی اذیتم خیلی دعام کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم پلی کیستیکم سه ماه لتروزول دکتر داد باردار نشدم هر سه ماهم دو تا فولیکول داشتم و مثه شما تخمدونام درد میکرد 

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
برا من متفورمین خیلی بی حال میکرد، ولی بازم میخورم چه میشه کرد بهتر از انتظاره، من ۶ ماه اقدام بودم ...

تا تخمک بی کیفیت باشه وبه زور هورمون وداروباردهربشی احتمال  سقط بالاست 

منم پلی کیستیکم متفورمین اسید فولیک دوفاستون 16تا25سیکلم باپرژسترون مدرکسی البته این ماه شروع کردم مدرکسی بعد ماه قبلی لتروزول با نولوامون از3تا هفت پریودی هم خوردم سه سال ازدواج کردم یکی سقط کردم قلب نداشت ...

الانم شیش ماه اقدامم وروزانه پیاده روی می کنم

برامادرررررررشدنم یه صلوات ......

سلام عزیزم ،من هم نزدیک یک سال و نیم اقدام بودم .اسفند لتروزول خوردم اتفاقی نیفتاد ،فروردین کلومیفن خوردم بازم چیزی نشد واقعا استرس گرفته بودم ،بعد که ماه رمضون شد گفتم بیخیال این ماه نمیشه درست اقدام داشت ،بمونه برای بعد از ماه رمضون ولی درکمال ناباوری من الان باردارم و ۷ هفتم هست ،یعنی همون ماه  باردار شدم 

میدونی خدا خواست به من بگه که همه چی به برنامه ریزیای تو نیست ، من باید بخوام ..... امیدوارم خدا هرچه زودتر دل همه کسایی که نی نی میخوان رو شاد کنه 

آخ خیلیییییییییییی حسودنیستما ولی میبینم کسی بارداره‌ انقد بغضم میگیره

منم همینجوری بودم عزیزم طبیعیه این حست ولی خب شماهم سنتون بالا نیست هم اینکه تازه ازدواج کردی ،استرس رو از خودت دور کن اون ماهی که فکرش رو نمیکنی اتفاق میفته