2777
2789
عنوان

استعلام مهر انتخابات

2126 بازدید | 7 پست

مرکزی، سایتی هست بشه استعلام گرفت که شخصی در انتخابات گذشته شرکت کرده یا نه؟

من شناسناممو عوض کردم الان هیچ مهری نداره اگه برا مصاحبه برم اونا میتونن استعلامم رو در بیاره؟؟؟

مرکز را که نمی دونم برای استعلام دارند یا نه ولی به هر حال شناسنامه قدیمی ات توی ثبت احوال بایگانی میشه اگر احتیاج بود می تونند ببینند . اگر ازت پرسیدند و یا بحثش پیش اومد بگو شناسنامه ات جدیده فکر کنم خودشون بفهمند 

تعداد مهر ها هیچ کاربردی نداره اگر جایی استخدام بخوای بشی وابسته به نیروهای مسلح یا دادگستری باشه اونجا امارت رو دقیق از در و همسایه و پرونده اطلاعات امنیت در میارن.ولی ربطی به مهر انتخابات ندارن و کاری ندارن.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا اموزش و پرورش میپرسن؟

نه بابا میگن از صفحات شناسنامه عکس بدید برای مدارک ولی وقتی شناسنامه عوض شده خودشون گیر نمیدن.بعلاوه اگر اختبار داشته باشین سوالای مذهبی میپرسن باید احکام بخونید و اینکه آخرین دیدار و سخنرانی های رهبر و امام جمعه تهران یا شهرتون رو بدونی.

نترس کاری ندارن 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹