2777
2789
عنوان

بچه ننه بودن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 28 پست
واقعا هم بچه ننه هست هم خودخواه

فقط خودتو نجات بده

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کن کوچک ترین چیز رفتیم چمدون بگیریم مغازه دار توضیح داد اومدیم بیرون اومده میگه برو از مامان من ...

میفهمم 

منم یکبار صاف و مستقیم گفتم خودم می‌دونم اینقدر نگو از کسی بپرس 

حتی اشتباه کنم بزار اشتباه کنم 

اما یاد بگیرم 

سخت نگیر کم کم ببینه تو زندگی همه چیز رو بلدی دیگه نمیگه شوهر من اوایل میگفت غذا رو اونجوری که مام ...

وقتی همش مامانش دخالت کن چی از اینان که جلو من از جهاز فلان دختر حرف میزنن خدا میدونه صبح عروسی کنیم چیکارا می خوان بکنن 

میفهمم  منم یکبار صاف و مستقیم گفتم خودم می‌دونم اینقدر نگو از کسی بپرس  حتی اشتباه کنم ...

میدونی شوهرم خیلی گوش به فرمان مامان و اجیشه کلا هر کاری میکنه اونا ناراحت نشن می خوای خونه اجاره کنیم مامان میگه این خونه رو میگیریم براتون به جای این که بگه برین ببینین اگه پسندیدین کلا نظرشونو تحمیل میکنن به آدم 

وقتی همش مامانش دخالت کن چی از اینان که جلو من از جهاز فلان دختر حرف میزنن خدا میدونه صبح عروسی کنیم ...

خدایی زندگی با همچین مردی سخته نمیگم سخت نیست

ولی من شش سال جنگیدم تا زندگیم رو ساختم

از فردای عروسیم که نگم واست

باید ببینی چقدر دوسش داری ارزش داره یا نه

خدایی زندگی با همچین مردی سخته نمیگم سخت نیست ولی من شش سال جنگیدم تا زندگیم رو ساختم از فردای عرو ...

آلان از این که طلاق گرفتی راضی ای؟بعد عروسی هم درست نشد؟ 

آلان از این که طلاق گرفتی راضی ای؟بعد عروسی هم درست نشد؟ 

طلاق که نگرفتم

یه بچه هم دارم خوب و خوش داریم زندگی میکنیم

بعد عروسی مشکلات کمتر نمیشه ولی خب ممکنه تسلط تو به شوهرت بیشتر بشه

قلقش رو پیدا کنی بفهمی رگ خوابش چیه

طلاق که نگرفتم یه بچه هم دارم خوب و خوش داریم زندگی میکنیم بعد عروسی مشکلات کمتر نمیشه ولی خب ممکن ...

اهان ببخشید با اون یکی دوستمون اشتباه گرفتم 

واقعا موندم چیکار کنم هر دفعه هم میرم خونه مامانش سر یه چیزی یه تیکه بهم میندازن دیگه خسته شدم واقعا 

این چیزا تو همه زندگی ها هست، فکر کردی طلاق بگیری با یه مرد دیگه ازدواج کنی این چیزا رو نداره؟  ...

نمیدونم‌واقعا کار درست چیه الان که به اینجا رسیدم اجیمم‌ میاد میگه من از همون اول راضی به وصلت شما نبودم الان خونوادش اومدن قانعم کردن نمیدونم چیکار کنم واقعا 

نمیدونم‌واقعا کار درست چیه الان که به اینجا رسیدم اجیمم‌ میاد میگه من از همون اول راضی به وصلت شما ن ...

بنظر من که راهش طلاق نیست ، حرف خواهرت هم ملاک نیست ، باید صبور باشی ، این چیزا تو همه زندگی ها هست، اصلا زندگی همینه

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍