فاطمهگلی76 مدیر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 عنوان پاک کنم🙄🙄 | مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 22 پست پیامی ک بعد از 6ساعت سین نخورده رو پاک کنم؟؟؟ نمیدونم آنلاین شده یا نه اینستا پیام دادم نمیدونم چک کرده یا نه😢ولی خب الان ساعتیه ک همه انلاین میشن پیاممو پاک کنم؟؟ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1402/02/29 | 23:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 نمیدونم من شده یروز کااااامل گیر باشم و نتمو چک نکنم مخصوصا اگ تو جمع دوستانه ای باشم نمیدونم شاید ایشونم اینجوریه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 من اس ام اس دادم ب یکی جواب نداد نمیتونمم پاک کنم😑🤣 وای خیلی بده😕خیلی کار زشتیه ک جواب ندن. حالا من نمیدونم انلاین شده یا نه 😬ولی خب احتمال میدم از عمد جواب نمیده مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 نکن بیخیال خودتو ضایع نکن نه پاک نمیکنم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 نه تابلو بازی درنیار بی خیال سرتو جایی گرم کن حواست پرت بشه 💔 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
ترگل1400 عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3271 نمیدونم شاید ایشونم اینجوریه اره فقط اگ پیام داد ببین چی میگه و خیلی دیر سین بزن
marmaryam3 عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 7849 وای خیلی بده😕خیلی کار زشتیه ک جواب ندن. حالا من نمیدونم انلاین شده یا نه 😬ولی خب احتمال میدم از عم ... مال من ک از عمد جواب نمیده خودشممم شماره یکیو میخواستم نیاز داشتم اونم جواب نداد خر اینم میگذره سخت نگیر:)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 اره فقط اگ پیام داد ببین چی میگه و خیلی دیر سین بزن رفتم restrictکردمش. اگه جواب داد میخونم دلم طاقت نمیاره 😬😬😬حداقل نفهمه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 مال من ک از عمد جواب نمیده خودشممم شماره یکیو میخواستم نیاز داشتم اونم جواب نداد خر خررررر واقعین👌☺️ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)