2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر خواهر شوهر رو به زنش واگذار کن دمشو قیچی کنه .جاریتم خودت باسیاست بنشون سرجاش

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

دیشب اینقد ناراحت بودم تا ۴ صبح خوابم نبرد 

امروزم کل روز اعصابم بهم ریخته لود 

خسته شدم از بس بی دلیل مقصر شناخته شدم 

از رفتارشون از جسادتاشون از نیش و طعنه هاشون 

دیگه نمیتونم تحمل کنم 

چیشده مگ مام خسته ایم ولی یه چیزی بگم  تو اونو الگو بزار هر کسو همونجوری ک هست بپذیر تا هم خ ...

همعروس من از همون روز اول که پاشو تو خونواده شوهرم گذاشت از من خوشش نمیومد بی دلیل 

یعنی شاید باور نکنی 

با اینکه ۷ سال از من کوچیکتر بود بهم چشم غره میرفت 

یا سلام که میکردم روشو میکرو یه طرف دیگه یا همش نیشخند میزد 

من کلا آدمی نیستم که زبون داشته باشم جواب بدم یا پرو باشم 

همش غصه میخوردم 

مادرشوهر و پدر شوهرم میدیدن اصلا مهم نبود براشون انگار توقع داشتن من خودمو جلوش کوچیک کنم هی ، هر کاری کرد اصلا ناراحت نشم

میشه واضح تر توضیح بدی؟ 

من دوتا برادرشوهر دارم یه خواهر شوهر 

وقتی عروسشون شدم خواهرشوهرم تازه نامزد کرده بود 

کلا شوهرش عوضی...

حالا ما که بعد ده سال داریم خونه دار میشیم داره میسوزه 

نمیدونه چی کار کنه 

دیشب برگشته بهم میگه حالا اینقد درس خوندی چرا سرکار نمیری فلانی رفته سرکار 

و کلی نیش و طعنه زد 

اولش دو هزاریم نیفتاد بعدش فهمیدم 

کلی ام ناراحت شدم 

حالا شما اگه جای من بودی چی کار میکردی ... انگار همشون باهم دست به یکی کردن منو بچزونن

من بودم با جاریم که تازه وارد هس سه چهار بار اول باهاش گرم احوالپرسی می کردم و گرم می گرفتم اما اگه دیدم محل نمیده و حتی احوالپرسی براش زور داره اصلا سمتش نمی رفتم و وقتی وارد اون جمع هم میشدم یه سلام کلی می کردم. یعنی دیگه مثل سابق مخاطبم قرار نمیدادم. 

من بودم با جاریم که تازه وارد هس سه چهار بار اول باهاش گرم احوالپرسی می کردم و گرم می گرفتم اما اگه ...

ببین منم دقیقا مثل خودت 

دیشب مادرشوهر م اینا کله پاچه درست کرده بودن 

خانم دوست نداره کله پاچه

من نیمرو درست کردم وقتی فهمید من تخم مرغ پختم لب نزد زورکی کله پاچه ها رو خورد 

حالا مادرشوهرم به شوهرم گفته دیشب جاری گله میکرده از دستم که چرا ماهرخ بامن حرف نیمزنه ...