ولی دوستم انجام داده راضیه نباید سشوار بزنی فقط اینجاش میدونم
پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت. ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامانم وقتی من ۶ سالم بود انجام داد انصافا قشنگ بود ولی بعد اون موهاش خ آسیب دید برخلاف من عاشق موی بلنده کوتاه نمیکنه موهاشو قطرش اندازه خودکاره البته خ هم دکلره کرد
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
رسیدگی خیلی خیلی زیاد میخاد . و مو رو میسوزونه و وز میکنه خصوصا چند ماه بعد از فر... اونایی که موی خودشون فره رو در نظر بگیر که وقتی از حموم اومدن و روغن زدن موهاشون قشنگه وقتی بخوابن و صبح باشن یه شونه بکشن موهاشون وز و ژولیدست مگر اینکه روغن زنی و مرطوب کردنش هر روز باشه
همشو بکن دیگ ی جا روسریتو دراری ب نظرم خنده دار بشه
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.