2777
2789

افسوس چی رو میخورید؟

کیا فقط دارن نفس میکشن؟

دلم داره میترکه .احساس میکنم تو قفسم . نه راه پیش دارم نه راه پس

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش راهی بود کاش کسی بود کاش چیزی بود که دلمو شاد کنه . دلم یه شادی  یه ارامش یه دل خوش میخواد

البته خداروشکر میکنم بابت وجود بچه هام ولی شب و روزم گریه است این زندگی چیزی نبور که تو رویاهای من بود

همدردیم

کاش روزی برسه به ارامش برسیم 

کاش یه روز نفس راحت بکشیم

میدونی گاهی وقتا نفسم سنگین میاد بالا

احساس مسکنم نفسم از روی اجبار بالا میاد

منم همینطورم گاهی وقتا همش حسرت میخورم که چرا شوهرم رو برای ازدواج انتخاب کردم،کاش صبر میکردم تا یکی بهتر بیاد،شوهرم مواقع عادی خوبه ولی وقتی عصبانی بشه فحاش وبد دهن میشه وهرچی دهنش بیاد بهم میگه

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
من حسرت حسرت حسرت یک انتخاب اشتبااااه

همش حسرت

کاش همه چی تموم بشه

کاش دنیا فلش بک داشت

کاش ....

نفسم سنگینه 

دوست دارم جایی باشم که فقطمنو بچه هام باشیم جایی که هیییچ کدوم از اطرافیانم نباشه

جایی که دور و برم فرشته فقط باشه نه یه سری لاشخور وحیوون صفت

منم همینطورم گاهی وقتا همش حسرت میخورم که چرا شوهرم رو برای ازدواج انتخاب کردم،کاش صبر میکردم تا یکی ...

شوهرمن علاوه براینا که گفتی ‌. یه نوکر به تمام معنا برا کل خاندانشونه

اسم شوهر براش زیادیه نوکر وردستی بیش نیست ازش متنفرم 

خدا پدر ومادرشو لعنت کنه که باعث بدبختی ماهستن

کاش روزی برسه به ارامش برسیم  کاش یه روز نفس راحت بکشیم میدونی گاهی وقتا نفسم سنگین میاد بالا ...

الهی آمین.من ک میگم مگه ادم چقدتحمل داره چرااین همه غصه وفشار یه بلایی سرم نمیاره نابودشم راحت بشم