2777
2789
عنوان

بچه ها بااین خانواده چیکار کنم؟

223 بازدید | 17 پست

شاید بگین هیشگی بد خودشو نمیگع اما من واقعا رعایت میکنم دل ادمارو نشکونم

با دوست همسرم و خانومش رفتامد داریم

هر جمعه برام کابوسه

یک روز زنش میگه این لباسو پوشیدی شبیه حامله ها شدی من به شوهرم گفتم شوهرم گفته گناه داره بهش چیزی نگیا ناراحت میشه(اوج تلاش واس اینکه تحقیرم کنه)

من یکساله چاق شدم خیلی خودم ازین بابت ناراحتم اما شوهرم دلداریم میده عاشقمه

هر هفته هم میریم بیرون منو تحقیر میکنن

امروز زن دوستش گفت کاش یچی میاورذیم بازی میکردیم من گفتم ارره بدمینتون من خیلی دوسدارم

دوس شوهرم برام چشم غره زد

من گفتم چرا چشم غره زدی

گفت اخه تو که نمیتونی خودتو تکون بدی اضافه وزن داری

پیش شوهرم از خجالتی مردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی مگه نونمو تو میدی یا سهم تورو خوردم دوبار ک جواب بدی دیگه چیزی نمیگن

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

توهم باید چنتا جواب دندون شکن داشته باشی براش مثه خودشون رفتار کن 

وقتی اینجوری گف بگو شوهرم داره خرج میکنه برام 

یا بگو همینجوری دوس داره منو شوهرم نظر بقیه برام مهم نیس

شما هم ک مثلا بخای لاغر شی برقص ورزش کن

من شوهرم صدا کردم کشیده(دور بود ازم)

شوعرم شوخی ادامو در آورد

گفت بلهههههههههههه

من گفتم خندیدم گفتم کثافط

یهو زنش گفت داداااش بهت گفت کثافط😕من گفتم خب که چی؟گفت هیچی نمیگفتم دلم میمونذ

من شوهرم صدا کردم کشیده(دور بود ازم) شوعرم شوخی ادامو در آورد گفت بلهههههههههههه من گفتم خندیدم گ ...

زنیکه پلشت چندش میزذی دهنش میگفتی منم نمیزدم دهنت به دلم میموند 

طبیعیه تو ذهنم دارم موهای زنیکه رو میکشم😂

در واقع جوری رعایت میکنیکه بهشون رو میدی.یعنی مرد و زن راجع به هیکلت نظر میدن اونم جلو شوهرت پاره شون نمیکنی؟ چه معنی میده.مگه از مال اونا میخوری؟ آدم قحطیه مجبوری با این بی ادبا بگردی، برو تو پارک به سگا غذا بدی بهتر از رفت و آمد با این‌است. در ضمن به این رفتارت نمیگن رعایت. میگن عدم جرات. ی خورده روی مهارت جرات ورزی ات کار کن.