2789
عنوان

بیاین یدقه 😚😚

75 بازدید | 4 پست

بلند ابی فیروزه ای 

شومیز گل گلی 

شومیز نیم تنه 

شومیز پوشیده ساده 

و خیلی باز دارم قرمز 

نظر بدین کدوم رو بپوشم ؟؟

با کفش سفید موهای باز لخت

ایـــاتا بحال ب کلمات وارونه فکر کردی ؟! (گنج)_(جنگ)میشود (درمان)_ (نامرد) میشود(قهقه)_ (هق هق) هست ولی (دزد) همان (دزد) است (درد) همان (درد) است و(گرگ) هم همان (گرگ)اری نمیدانم چرا (من)_ (نم) زده و (یار)_ (رای) عوض کرده (راه) گویی (هار) شده و (روز) ب (زور) میگذرد (اشنا) را جز (انشا) نمیبینی جایی وچ (سرد) است این (درس) زندگی اینجاست ک (مرگ) برایمان (گرم) میشود چرا ک (درد) همان (درد) است :)

عروسی دختر خاله همسرم 

ایـــاتا بحال ب کلمات وارونه فکر کردی ؟! (گنج)_(جنگ)میشود (درمان)_ (نامرد) میشود(قهقه)_ (هق هق) هست ولی (دزد) همان (دزد) است (درد) همان (درد) است و(گرگ) هم همان (گرگ)اری نمیدانم چرا (من)_ (نم) زده و (یار)_ (رای) عوض کرده (راه) گویی (هار) شده و (روز) ب (زور) میگذرد (اشنا) را جز (انشا) نمیبینی جایی وچ (سرد) است این (درس) زندگی اینجاست ک (مرگ) برایمان (گرم) میشود چرا ک (درد) همان (درد) است :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مختلطه؟

ن