2777
2789

دستت تو جیب خودت باشه

به ظاهرت برس

باشگاه برو

تا میتونی هنر یاد بگیر

و حرفه یادبگیر مدرک بگیر

دانشگاه برو

و...

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حتما از یه چیزی ناراحتی یه فشاری یه مشکلی داری؟ اول حل کن یا کناربیا باهاش 

چون متوجه هستی و میخوای بهتر شی ....

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...
اینا قوی نمیکنه خاهر فقط باید درد کشید تا قوی بشی😂فک کنی ته خطه باز ادامه بدییی

اینارو انجام بدی به اندازه کافی درد میکشی ‌و سپس قوی میشی😁😁😁😁 تامام

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••
حتما از یه چیزی ناراحتی یه فشاری یه مشکلی داری؟ اول حل کن یا کناربیا باهاش  چون متوجه هستی و م ...

دقیقا 

و اون فشار هم اینه ک با اینک تحصیل کردم و چند ماه دیگ سر کار میرم خانواده اجازه مسافرت تنهایی رو بهم نمیدن...

+ کسی ک عاشقانه چندین سال باهاش بودم تنهام گذاشت و...

نه قوی نبودم درس خون بودم خیلی دانشگاه دولتی اونم تهران

شکرش عزیزم ولی کنکور خیلی سختی داره مطمئنی قوی نبودی اونم رتبه بشی بری تهران😂قوی بودی که تونستی در کنارشم درسخون انشاءالله موفق باشید 

دقیقا  و اون فشار هم اینه ک با اینک تحصیل کردم و چند ماه دیگ سر کار میرم خانواده اجازه مسافرت ...

اگه پافشاری کنی روی سفر رفتنت چب میشه یعنی چجورین خانوادت ؟

ممکنه کار به زد و خورد بکشه یا فقط بحث و دعوا 

اگه بحث و دعوا فقط که پافشاری میتونی کنی 

ولی ببین به به چیزایی بستگی داره 

مثلا سن ات چقدره ؟ و اینکه دوستی کسی هست باهاش بری ؟ چون بلاخره تنها تنها مشکلات داره اونم بار اول 

چقدر توی امور دیگه مستقلی ؟

من خودم دوره راهنمایی و دبیرستان مامانم خیلی استرس داشت که با مدرسه برم اردو و یفر ولی الان دیگه راحته 

بستگی داره مثلا خرید و کارای شخصی و ...چقدر مستقلی ؟

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...
شکرش عزیزم ولی کنکور خیلی سختی داره مطمئنی قوی نبودی اونم رتبه بشی بری تهران😂قوی بودی که تونستی در ...

نه میدونی عزیزم من با این ک تک فرزندم میتونم گلیم خودمو از آب بکشم کاری ک وظیفمه رو خوب انجام میدم، تو خوابگاه هیچکی باورش نمیشد تک فرزندم از بس ک از پس خودم برمیومدم ولی برگشتم به شهرمون بعد فارغ‌التحصیلی و وابستگی پدر و مادرم ب من و محدودیتاشون افسرده‌م کرد و منزوی