2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

224 بازدید | 29 پست

سلام بروبچ. کلاس نهمم اخرایه ساله و انتخاب رشته دارم. به برنامه نویسی و ارایشگری و تتو علاقه دارم . نمیدونم کدوم درامدش خوبه. علاقم توعه پوله😂😂 معدلمم ۱۷ونیم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میتونی دوتا کار داشته باشی هم برنامه نویسی 

تابستون ها هم بریی دوره‌ای آرایشگری ببینی نصف روز برنامه نویسی کنی نصفش بری آرایشگاه

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم

برای مشاور تغذیه شدن باید از کدوم رشته وارد شد؟

‌ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏

مامان بابات دعوات نمیکنن ک این رشته هارو میخوای بری؟ منم خیلی علاقه دارم ب خصوص ارایسگری و برنامه نویسی ولی خانوادم میگن تجربی.

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
برنامه نویس سراغ نداری؟ شنیدم درساش خیلی سخته

نه والا ، ولی شغل خیلی خوبیه هم درامد بالا ، هم پرستیژ داره ، هم میشه باهاش مهاجرت کرد ، همه جا هم برنامه نویس میخوان اگه با سواد باشی بیکار نمی مونی 

درس هاش هم نمیدونم سخته یا نه 

تو هر کدوم خوب باشی پول خوب هم در میاری، دنیای الان به متخصص‌ها نیاز داره. برنامه نویسی و کلاً چیزایی که به کامپیوترها و فضای وب مربوطه خوبه.

یادگیری این مهارت‌ها هم ربطی به انتخاب رشته شما نداره، توی مدرسه و دانشگاه چیزای مفید و بدرد بخور یاد نمی‌گیری. شما باید خودت از منابع دیگه 

مث یوتیوب، داکیومنت‌های رسمی موجود و غیره برای یادگیری استفاده کنی.