2777
2789
عنوان

شوهر عصبی

271 بازدید | 11 پست

خانوما شوهرم سر یه چیز کوچیک  خیلی عصبانی میشه 

قبلا یه مدتی قرص ارامیخش میخورد وقتی نمیخورد حالش خیلی بد میشد بعد یه مدت با کمک من قرص رو ترک تا یه هفته حالش خیلی خوب شد بعد دوباره یکی دوبار قرص خورد الان که دوباره نمیخوره مثه دیوونه ها شده دیروز چون من بهش گفتم اثرات قرصه که اعصابت خرابه بلند شد منو در حد مرگ کتکم زد تا الان کتفم اسیب دیده  چیکار کنم که شوهرمو خوب کنم

صبر.وباهاش زیادجروبحث نکن

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محبت کن ذهنشو اروم کن سعی کن یکهو ترک نکنه اسیبش بدتر از خوردنشه

اروم اروم دوز مصرفشو بیارید پایین هواست باشه یک هفته ده روز چیزی عصبیش نکنه و تحمل کنید بعدش تمومه دیه

عزیزم چیکارش داشتی خوب میزاشتی قرصشو ادامه بده

اخه این قرص مث یه نوع مخدره مادزش هم داره میخوره مثه دیوونه ها شده

من نمیخوام شوهرم اینجوری باشه🥲

محبت کن ذهنشو اروم کن سعی کن یکهو ترک نکنه اسیبش بدتر از خوردنشه اروم اروم دوز مصرفشو بیارید پایین ...

اره قبلا تا یه هفته کامل خوب شد ولی بازم اینجوزی شد

عزیزم قرص رو ک نمیشه بدون تجویز پزشک قطع یا کم وزیادش کرد،باید حتما تحت نظر روانپزشک باشن و طبق تجوی ...

اونکه اصن زیر نظر پزشک نمیخورد از مادرش میبرد میخورد که اعصابشو اروم کنه

ای خدا گناه ما چی بود افتادیم دست این حیوون های نفهم خدا همه شوهرای بد اخلاقو اززمین برداره ما زنهارو پیر کردن فقط متنفرم دیگ ازاسم ازدواج گوه به این دنیا ب این وصلت کاش ازدواجی وجود نداش کاش همه امکانات داشتن برای خودشون زندگی میکردن