ن زیاد همش تقلب میکردیم با اکیپمون 😂 از اون شیطونا ک ته کلاس میشینن بودم چقدر آتیش میسوزوندم دو بار پروندمو دادن رفتم وقتی برگشتم رو کل دیوار کلاس اسم منو نوشته بودن همه دپ بودن 😂😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شدیدا درس خون بودم ولی هدایت درستی نشدم مخصوصا درانتخاب رشته رفتم ریاضی و شدم مهندس کامپیوتر رشته ای که بیست سال پیش خیلی روبورس بود و خاطرخواه داشت ولی من علاقه ای به این رشته نداشتم وندارم من عاشق پزشکی بودم و دوست داشتم پزشک بشم ولی بخاطر راهنمایی های غلط و چشم و هم چشمی خانواده رفتم تومسیری که اصلا دوستش نداشتم اگه برگردم حتما با جدیت درس می خونم و سعی میکنم موفق ترباشم
تا کلاس ششم که بودم معمولی از هفتم به بعدش خر خون معروف بودم الانم همون طوریم اگه برمیگشتم عقب مقطع راهنمایی یا اوایل دبیرستان اینقدر درس نمیخوندم ولی واسه کنکور زیاد میخوندم بازم
من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده