2777
2789

بچه درسخون بودم ازون درسخونای شر و شیطون که همه قانونای مدرسه رو زیر پا میزاره و تمام شلوغیای کلاس زیر سرشه

اخی یادش بخیر😭😭

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

ن زیاد همش تقلب میکردیم با اکیپمون 😂 از اون شیطونا ک ته کلاس میشینن بودم چقدر آتیش میسوزوندم دو بار پروندمو دادن رفتم وقتی برگشتم رو کل دیوار کلاس اسم منو نوشته بودن همه دپ بودن 😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر درس میخوندم

البته من هوش فوق العاده ای داشتم با کمترین مطالعه جزعه نفرهای برتر بودم . همیشه دبیر ریاضی و فیزیک رو شگفت زده میکردم 

تو دانشگاه هم چندتا اساتید خیلی از روش حل مسائلم خوششون میومد ولی هیچ وقت رقابت نکردم برای نمره و بیشترین تلاش خودمو نکردم 

درسم خیلی خوب بود😭خیلی علاقه داشتم به مدرسه.تنها دانش اموزی بودم که صب از شوق مدرسه ساعت شیش خود ب ...

دانشگاه قبول نشدی؟یا نذاشتن بری؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

شدیدا درس خون بودم ولی هدایت درستی نشدم مخصوصا درانتخاب رشته رفتم ریاضی و شدم مهندس کامپیوتر رشته ای که بیست سال پیش خیلی روبورس بود و خاطرخواه داشت ولی من علاقه ای به این رشته نداشتم وندارم من عاشق پزشکی بودم و دوست داشتم پزشک بشم ولی بخاطر راهنمایی های غلط و چشم و هم چشمی خانواده رفتم تومسیری که اصلا دوستش نداشتم اگه برگردم حتما با جدیت درس می خونم و سعی میکنم موفق ترباشم

خبببب عزیزمممم دیگ چ خبر؟👀 سوال بعدیت چیهههه🤪🤪🤪

🤣🤣

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تا کلاس ششم که بودم معمولی از هفتم به بعدش خر خون معروف بودم الانم همون طوریم اگه برمیگشتم عقب مقطع راهنمایی یا اوایل دبیرستان اینقدر درس نمیخوندم ولی واسه کنکور زیاد میخوندم بازم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
دانشگاه قبول نشدی؟یا نذاشتن بری؟

هیچکدوم

اصلا کنکور ندادم

مامانم از خداش بود من برم دانشگاه

یکم بعد فوت بابام بی حوصله و یجورایی افسرده شده بودم یکم مشکلات زیاد بود و 

بیخیال مدرسه و زندگی و همه چی شدم