2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه 

بی محلی کردن و سپردن به چوب خدا بیشتر برام لذت داره

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

من هميشه صبركردم خدابه بهترين شكل جوابشونو داده تاوان دادن

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
دارم از ینفر انتقام میگیرم 

کسی بود که از هم متتفر یودیم بعدش عاشق هم شدیم همش غیر مستقیم نخ میداد وقتی متوجه شدم دوسم داره 

منم خیلی زیر پوستی نخ میدادم چون دوسش داشتم ولی بعد اینکه نخ میدادم یهویی سرد شد خیلی خیلی سرد

دیروز بعد ساعت ها گریه فهمیدم نباید اینقد ساده باشم اینقد مغرور و سرد باهاش رفتار میکنم تا حسرت محبتامو بخوره گفتم میشم همون دختر نغروری که قبلا فقط کاری‌یمکرد تا خودشو ثابت کنه میشم اونقد سرد تا برای بدست اوردنم دست و پا بزنه 

با اینکه دوسشدارم ولی اینکارم لازمه تلنگری میشه براش 

من آدم مغروریم تا اینجای کارم خیلی از غرورم مایه گذاشتم حالا نوبت اونه ولی دبگه مثل پیش براش پر پر نمیزنم احساسمو تو دلم سرکوب میکنم گریه میکنم ولی دیگ غرورمو نمیشکنم 

تا شاید بفهمه ارزشمو

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
کسی بود که از هم متتفر یودیم بعدش عاشق هم شدیم همش غیر مستقیم نخ میداد وقتی متوجه شدم دوسم داره  ...

به انتقام اونروزایی که بخاطرش گریه کردم 

مغرور میشم سنگدل میشم تا قدرمو بدونه 

انتقام تک تک اشکامو میگیرم 

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..