2777
2789

بندر عباس تا دلت ‌بخواد داره دلم‌ خیلی پره‌ ازشون‌ می‌بینم‌ حس‌ سکته بهم دست میده‌ کاش‌ نسلشون‌ منقرض بشه‌ راحت بشم خیلی چشم سفیدن‌ چندش‌ های بیشعور فقط بر و بر فقط نگاه‌ میکنن😐 این روزا یه معضل بزرگ برام شده حتی دستشویی هم می‌ترسم‌ برم‌😭

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بندر عباس تا دلت ‌بخواد داره دلم‌ خیلی پره‌ ازشون‌ می‌بینم‌ حس‌ سکته بهم دست میده‌ کاش‌ نسلشون‌ منقر ...

مارمولکایه بندر بزرگن؟

واسه خوزستان که خیلی بزرگن، اصلا طبیعی نیستن. 

من اخه جاهای دیگه دیدم ظریفن. 

من یعنی وحشتتتتت دارم تو دنیاااا فقط ازهمین حیون میترسم

یعتی تو زندگیم حتی تصویرشم نباید ببینم خییلی خییلی واکنش بدی نشون میدم اصلنم دست خودم نیس واقعا 

زمستون و پایز شدنی حالم خیلی خوب میشه چون مطمنم ک نمینیبنمشون ولی تابستون ک میشه با احتیاط اینو اونورو حیاطو نگاه میکنم بعد وااای خدااااا یعنی کابوسمه🥵🥵🥵🥵

وحشتناکه عکساشون

خوشبحالت که میگی تا حالا ندیدی هر روز میاد تو خونه‌مون‌ از اون درشت‌های‌ چندش‌ به زور بیرون می‌کنیم دیشب خوابش‌ رو دیدم اومده رو پام😭😭 یه جوری میترسم ازشون‌ که اینجوری از داعش‌ نمی‌ترسم‌‌ دعای هر روزم‌ اینه منقرض بشند‌ فقط.

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
مارمولکایه بندر بزرگن؟ واسه خوزستان که خیلی بزرگن، اصلا طبیعی نیستن.  من اخه جاهای دیگه دیدم ...

هر رنگ و سایزی‌ که بگی‌ دارند کوچک و ظریف هستند اون بزرگ‌ها‌ که شکم‌شون‌ بزرگه انگار حامله‌اند‌ اونا‌ هم هستند همونا‌ تو دستشویی‌‌مون‌ اومده یه معضل بزرگ شده برام‌😭

من یعنی وحشتتتتت دارم تو دنیاااا فقط ازهمین حیون میترسم یعتی تو زندگیم حتی تصویرشم نباید ببینم خییل ...

منم وحشت دارم میمیرم از ترس😶 دور و برمون‌ هم پر از این لعنتی‌هاست‌ همین دو ساعت پیش از تو خونه بیرونش‌ کردیم دیشب هم خوابش‌ رو دیدم😶😭

هر رنگ و سایزی‌ که بگی‌ دارند کوچک و ظریف هستند اون بزرگ‌ها‌ که شکم‌شون‌ بزرگه انگار حامله‌اند‌ اونا ...

نه! منظورم اون شکم گنده ها نیس. میدونم کدوما رو میگی. 

مارمولکای اینجا سایز کلیشون خیلی بزرگه. 

بخدا اغراق نمیکنم. یعنی وقتی یکیش میخواد دور بزنه انگار کمپرسی هس که میخواد دور بزنه.

نه! منظورم اون شکم گنده ها نیس. میودنم کدوما رو میگی.   مارمولکای اینجا سایز کلیشون خیلی ...

آها‌ فهمیدم از اون بزرگا‌ میگی‌ آره هستند ولی نسبت به اون کوچک‌ها‌ کمتر‌اند‌ بیشتر تو بیابون‌ها سر و کله‌شون‌ پیدا میشه.

شکل و شمایل‌شون‌ عین‌ دایناسور می‌مونه‌ با این تفاوت‌ که پای‌ اینا‌ از دایناسور کوتاه تره😐😶 کاش نسل اینا هم مثل دایناسور منقرض می‌شد😐

آها‌ فهمیدم از اون بزرگا‌ میگی‌ آره هستند ولی نسبت به اون کوچک‌ها‌ کمتر‌اند‌ بیشتر تو بیابون‌ها سر و ...

نه. اینکه گفتی توو بیابوناس یه چیز دیگه اس‌ توو خرابه ها بیشتر دیده میشه. یه حیوون دیگه هس. قیافه اش مابین مارمولک و سوسماره. متاسفانه من فقط اسم لریشو میدونم. افرین.مارمولکای اینجا به اون حیوون خیلی شبیهن ولی فرق دارن.