2777
2789
عنوان

دیشب دعوای شدید کردیم با همسایه

3464 بازدید | 61 پست

از صبح همش دامب دومب میکردن مغزم ترکیده بودبالکن شسته بودم زنه روفرشی تکوند تمااام پوست پیاز شد بالکنم هیچی نگفتم‌ولی حرصی شدم بعد شب ساعت یک صدای خندهاشون میومد جیغ جیغ میکردن بچهاشون انگار کشتی میگرفتن پسرم از خواب میپرید شوهرم زنگید به یارو گف آقا چندبار بهتون گفتیم رعایت کنید بچه کوچیک پایین داریم میپره با صدا برگشت گف همینی که هست حالا که زنگ زدی بدتر میکنیم بعد

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد من دوییدم پایین دیدم عین چی چهار نفر ریختن سر بردار شوهرم و شوهرم من جیغ میزدم بس کنییییید نزنیییید نزنییییید شوهرم میزد اونا میزدن

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
بعد من گرفتم یارو رو از لباسش پرتش کردم اونور لباسش پاره شد دوباره اونیکی رو گرفتم باز لباسش پاره شد ...

بروسلی 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
بعد من گرفتم یارو رو از لباسش پرتش کردم اونور لباسش پاره شد دوباره اونیکی رو گرفتم باز لباسش پاره شد ...

ماشالله جکی جان

چرا از اول وارد کار نشدی حال همشونو بگیری

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
😂😂اره کمرشون چنگی شده بود

😂

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم