2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باهاشون صحبت کردی نتونستی قانعشون کنی ؛حداقل بخاطر تو داداشت کوتاه نمیان؛از بزرگتر ها حرف شنوی ندارن

من اینقد گریه کردم کور شدم قهر کردم از خونشون رفتم گفتم میخواین ابروی منو ببرین پسفردا مادرشوهرم مسخره م کنه بگه پدر و مادرش طلاق گرفتن

من اینقد گریه کردم کور شدم قهر کردم از خونشون رفتم گفتم میخواین ابروی منو ببرین پسفردا مادرشوهرم مسخ ...

متاسفم عزیزم روز تولدت اینهمه غصه امده رودلت 

اون از شوهر وفامیلهاش اینم از خانواده؛چقدر تو مظلومی دلم گرفت ولی  جز دعا کردن وارزوی ارامش برات ازم کاری  برنمیاد💖

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔

اینا طلاق بگیر نیستن بزار هرکاری میخوان بکنن اخرش کوتاه میان برمیگردن بهم  ولی خدایی تو از پدر ومادر خودت بیشتر ضربه خوردی تا شوهر ومادرشوهرت حالا هرکاری میخواستن بکنن یه انروز رو دندون رو جیگر میزاشتن سکوت میکردن

درمورد اون صحبتهای شوهرتم یه چیزی میگه تازه مادرش گفته بهش اونم تحت تاثیراون قرار گرفته دو سه روز تحمل کن نمیخواد گارد بگیری  هی الکی بگو ان شالله بچه هم میاریم   از سرش میفتع انقدر بحث جدید اطرافش درست میشه فراموش میکنه  همینطور هی چند ماه چند ماه زمان بخر تا کنمورت تموم بشه