2777
2789
عنوان

سردی بیش از حد

647 بازدید | 24 پست

من بیش از اندازه سردی دارمممم، دست و پاهام همیشه یخن، شکم درد گرفتنی هم رو به مرگ میفتم، میشه راهکار بدین از طب سنتی چی بخرم بخورم؟ طبع من بیش از اندازه سرده، مثلا سیر یا دوغ یا خیار میخورم میفتم رو زمین حالم بد میشه خیلی شدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر طب سنتی خودش راهنماییت میکنه سرخود چیزی نخور 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
توی خونه همیشه خرما باشه همراه با چایی و شیر بخور سه شیره  عرق نعنا چایی هل و دارچین

باورت میشه خرما برای من هیچی نمیکنه؟ خرما هم میخورم بخدا دارچین هم همینطور نمیدونم چرا اینهمه سردی تو بدنم هس

باید برید ویزیت بشی تا دقیق بگن ، طب سنتی هم خودش مقدار و اندازه داره ، ضمن اینکه کم خونی و ویتامین دی و غیره هم باید چک بشه

پیش پزشک طب سنتی برو

ولی علی الحساب ، اب سرد ، لبنیات ، ترشیجات ، غذاهایی با طبع سرد نخور

خرما ، عسل ، گردو ، ارده ، کاچی ، اینا رو بخور

عجب 
باید برید ویزیت بشی تا دقیق بگن ، طب سنتی هم خودش مقدار و اندازه داره ، ضمن اینکه کم خونی و ویتامین ...

آره دقیقا ترشی و دوغ و نوشابه هم میخورم حالمو خراب میکنه