2777
2789
عنوان

بارداری

95 بازدید | 14 پست

سلام ببخشید من ۱۲تا امپدلhmgزدم ۱۶ ام آزادسازی و ۱۷اقدام دوتا فولیکول بالغ داشتم الان ۲روزه شدید شکم درد و نفخ شدید و حالت تهوع دارم دیروز بی بی چک برداشتم منفی بود ۳خرداد وقت پریودمه ممکنه باردار باشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زودپز نیست ک..دردات ممکنه بخاژر آمپول باشه بیبی چکو زود زدی اگه ۱۰ روز از تاخیرت گدشت بعد تست بزن

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
ن همینجوری پرسیدم 🥲🙁

اخه جالب اینجاست صاف میخوابم شکم درد ندارم ب پهلو میخوابم درد میگیره درد پریود هم نیس انگار اونقدر ورزش کردم اون مدلی درد میکنه نفخ هم ک فوق العادس

اخه جالب اینجاست صاف میخوابم شکم درد ندارم ب پهلو میخوابم درد میگیره درد پریود هم نیس انگار اونقدر و ...

نمیدونم والا من خودم ک هرماه توهم علائم بارداری زدم ک دیگ نمیدونم چی درست چی غلط